Markant, Uden Agenda

Home » Provincies » Noord-Brabant » Markant, Uden Agenda

Markant

Markant, Uden Agenda

 

Klik op de kalender
voor de lijstweergave Kalender

Markant, Uden

Vrienden genieten van fijne voordelen! Draagt u Markant Uden een warm hart toe? Word dan Vriend van Markant!

Als dank voor uw gift ontvangt u een aantal fijne Vriendenvoordelen:
• Op vertoon van de Vriendenpas profiteert u van gratis koffie en thee bij een voorstelling.
• De pauzeconsumptie kunt u voorafgaand aan de voorstelling bestellen. In de pauze staat uw bestelling klaar, zodat u niet hoeft te wachten.
• U bent als eerste op de hoogte van het nieuwe programma. Het programmaboek valt als eerste bij u op de mat.
• Uw bestelling verwerken we met voorrang tijdens de voorverkoopperiode.
• Profiteer gedurende het seizoen van de exclusieve Vriendenacties.
• Uw naam vermelden we op het vriendenbord bij de entree van Markant Uden.
• U kunt deel uitmaken van het Markant Consumentenpanel, om met ons mee te denken, voorstellingen elders te bezoeken en recensies te schrijven.
Vriend van Markant bent u al voor € 55,00 per jaar. Bovendien is dit geldig voor twee personen.Markant Uden heeft sinds eind november 2012 een consumentenpanel. Hiermee bieden we theaterliefhebbers een podium om hun mening te geven en mee te denken over onze activiteiten.

Iets voor u?
Vindt u het leuk om uit naam van Markant Uden premières te bezoeken, mee te denken over ons aanbod en uw mening te geven over onze faciliteiten en service? Dan is deelname aan het ‘Markant Consumentenpanel’ u op het lijf geschreven!
Wat doet u als panellid?
• Recensies schrijven
Namens Markant Uden bezoekt u een voorstelling die later naar Uden komt. Vervolgens schrijft u een recensie, die wij in onze uitingen plaatsen.
• Panelbijeenkomsten bijwonen
Elk seizoen komt het panel bij elkaar om te brainstormen over onze programmering, faciliteiten en service. Samen proberen we Markant Uden nog beter te maken! Uiteraard delen wij ook de laatste ontwikkelingen met u.
• Meedenken
Hebt u ideeën voor nieuwe activiteiten? Of hebt u nog andere tips? Al uw suggesties zijn meer dan welkom! Haalbare kansen zetten wij graag om in actie.
Meld u aan!
U kunt zich aanmelden voor het Markant Consumentenpanel door een e-mail te sturen naar Monique Nelson van de afdeling Marketing & Publiciteit.
Vermeld in uw mail uw naam en adres. Er is ruimte voor dertig personen. Is dit aantal nog niet bereikt? Dan kunt u plaatsnemen in het panel. Uiteraard hoort u zo snel mogelijk of u deel uitmaakt van het Markant Consumentenpanel.