Theater De Kattendans Bergeijk Agenda

Home » Provincies » Noord-Brabant » Theater De Kattendans Bergeijk Agenda

De Kattendans Bergeijk

Theater De Kattendans, Bergeijk

 

Klik op de kalender
voor de lijstweergave Kalender

Theater De Kattendans, Bergeijk

In Bergeijk staat het Theater De Kattendans. Het theater biedt plaats aan bijna 300 personen en presenteert met een grote regelmaat bekend en onbekend talent.

 

Theater De Kattendans sinds 1993

In 1992/1993 werd, in opdracht van de gemeente, aan de Eerselsedijk 4 in Bergeijk een Cultureel Centrum gebouwd met een goed geoutilleerde toneelzaal. De zaal van De Kattendans heeft een capaciteit van 300 plaatsen, er is 1 balkon. Het lijsttoneel meet 9 meter breed en 5,35 meter hoog. Het toneel zelf is 15,30 meter breed, 8,30 meter diep en 8,65 meter hoog. Er wordt voornamelijk toneel, cabaret, muziektheater en film geprogrammeerd.

Bij Theater De Kattendans begint een avond uit extra gezellig met een gratis kop koffie of thee voor aanvang van elke professionele voorstelling. Na afloop van de voorstelling bent u van harte welkom in de foyer, waar u onder het genot van een drankje en een hapje, nog kunt nagenieten van de voorstelling. Wellicht dat de artiest van de avond zelf ook nog even aanschuift!

 

Agenda Theater De Kattendans.

Op onze website treft u de mooiste theater voorstellingen van Theater De Kattendans in alle genres zoals Cabaret, Musical, Toneel, Dans, Klassiek, Familie & Jeugd, Muziek en Show. Bekijk onze aparte pagina van Theater De Kattendans voor het totale overzicht, klik hier. Het adres van Theater De Kattendans is Eerselsedijk 4 in Bergeijk, postcode 5571 CM. Met ruim 10.000 voorstellingen is Theaterreserveringen de grootste theater website van Nederland. Nog belangrijker, de verkoop is altijd gegarandeerd via Officiële voorverkoop en altijd zonder extra servicekosten, 100% betrouwbaar dus!

Naast de voorstellingen van Theater De Kattendans tref je bij ons ook andere theaters aan bij jou in de buurt. Op onze website staan ruim 300 theaters verdeeld over alle provincies. Naast Theater De Kattendans staan dus ook theaters uit Noord-Brabant, Zeeland, Noord-Holland, Gelderland, Zuid-Holland, Friesland, Groningen, Utrecht, Limburg, Overijssel, Drenthe, Flevoland.
Bestel je tickets of kaartjes voor Theater De Kattendans dus via theaterreserveringen.com  en kom genieten in het theater van Bergeijk. Ontdek onze uitgebreide culturele agenda van De Kattendans.
Klik hier voor de theater agenda van Theater De Kattendans of zoek in onze agenda op genre of een theater in de buurt van Bergeijk. Op onze theater agenda tref je een ruim aanbod in alle genres zoals Cabaret, Musical, Dans, Familie & Jeugd, Klassiek, Opera, show en Muziek.

Verkoop uitsluitend via officiële voorverkoop, geen extra reserveringskosten en 100% betrouwbaar

Theater reserveringen heeft op jaarbasis ruim 10.000 voorstellingen die je eenvoudig kunt inzien op onze theater agenda. Theater tickets bestel je eenvoudig via één van onze partners waaraan je ook de betaling verder afrond. Hiermee bent u altijd verzekert van de mooiste plaatsen voor de voordeligste prijs. Theater kaartjes voor alle genres zoals cabaret, musical, dans, opera, familie en jeugdvoorstellingen, muziek en show. Van de grootste producties zoals Soldaat van Oranje tot de kleinste plaatselijke voorstelling, je vind ze allemaal op TheaterReserveringen.com. Met ruim 300 theaters is er altijd wel een voorstelling bij jou in de buurt te vinden. Tickets zonder extra servicekosten! Je betaald niets voor onze dienst, de betaling vind altijd plaats via de officiële voorverkoopkanalen. Kaartjes kopen voor Guido Weijers, Soldaat van Oranje, André Hazes, De Toppers, etc.