Theaterdinersalon de Avenue, Breda agenda

Home » Provincies » Noord-Brabant » Theaterdinersalon de Avenue, Breda agenda

Theater Breda

Theaterdinersalon de Avenue, Breda agenda

Kalender

 

 

Klik op de kalender voor de complete speellijst

Midden in het hart van Breda vindt u het mooiste theaterrestaurant dat Brabant rijk is. Het is gevestigd in een oude schuilkerk die volledig is omgetoverd tot een prachtig theater met de allure van een ouderwetse schouwburg en de gemoedelijkheid van een gezellig restaurant.

In een sfeervolle en theatrale ambiance geniet u tijdens een Avenue Dinershow van een overheerlijk viergangendiner gecombineerd met topentertainment op het gebied van humor, zang, dans en cabaret! Een complete avond uit van het hoogste niveau. De dinershows, die ongeveer vier uur duren, zijn geschikt voor groepen van 2 tot 300 personen.

Theater De Avenue is een unieke gelegenheid, die uitermate geschikt is voor bijvoorbeeld een bedrijfs- of personeelsfeest, een bedrijfspresentatie, maar ook voor uw bruiloft of receptie!

Een speciaal voor u of uw bedrijf op maat gemaakte dinershow (vanaf 50 personen) of een spetterend knalfeest compleet met catering en entertainment. Alles is mogelijk in De Avenue. Op aanvraag bieden wij u de mogelijkheid om op elke dag van de week uw feest of evenement in theater De Avenue te organiseren.

avenuelogo - TheaterReserveringen
Cadeaubon de Avenue, meer info? klik op het logo