Schouwburg Amstelveen agenda

Home » Provincies » Noord-Holland » Amstelveen Theaters » Schouwburg Amstelveen agenda

Amstelveen, Schouwburg Amstelveen

Schouwburg Amstelveen, Amstelveen – agenda

Klik op de kalender
voor de lijstweergave Kalender

Schouwburg Amstelveen

Schouwburg Amstelveen sinds 1975

Hoewel er al en 1962 een besluit was genomen voor de bouw van een Schouwburg in Amstelveen, duurde het tot 1973 voordat de eerste paal de grond in ging. In 1975 is het gebouw van Schouwburg Amstelveen feestelijk geopend. Tot 1999 had Schouwburg Amstelveen de naam Cultureel Centrum Amstelveen. In de jaren 2000 en 2001 volgde er ingrijpende verbouwingen, tevens kwam er naast Schouwburg Amstelveen ook de Volksuniversiteit, de muziekschool en het poppodium te liggen. Schouwburg Amstelveen heeft twee verschillende zalen, de grote zaal heeft 683 zitplaatsen en de kleine zaal heeft 237 zitplaatsen. Daarnaast is er een aparte filmzaal. Schouwburg Amstelveen is prima bereikbaar met eigen vervoer maar ook via het openbaar vervoer.

Voor aanvang van de voorstelling organiseren wij regelmatig een Salon. Op deze manier kunt u nader kennismaken met bijvoorbeeld het thema van de voorstelling, de toneeltekst, de geschiedenis van een stuk of de werkwijze van een regisseur of theatermaker. De Salon vindt plaats in de Foyer op de eerste verdieping of het Theatercafé. U hoeft niet te reserveren. Wij raden u wel aan op tijd te komen, na aanvang van de Salon verlenen wij geen toegang meer.

 

Agenda Schouwburg Amstelveen.

Op onze website treft u de mooiste theater voorstellingen van Schouwburg Amstelveen in alle genres zoals Cabaret, Musical, Toneel, Dans, Klassiek, Familie & Jeugd, Muziek en Show. Bekijk onze aparte pagina van Schouwburg Amstelveen voor het totale overzicht, klik hier. Het adres van Schouwburg Amstelveen is Stadsplein 100 in Amstelveen, postcode 1181 ZM. Met ruim 10.000 voorstellingen is Theaterreserveringen de grootste theater website van Nederland. Nog belangrijker, de verkoop is altijd gegarandeerd via Officiële voorverkoop en altijd zonder extra servicekosten, 100% betrouwbaar dus!

Naast de voorstellingen van Schouwburg Amstelveen tref je bij ons ook andere theaters aan bij jou in de buurt. Op onze website staan ruim 300 theaters verdeeld over alle provincies. Naast Schouwburg Amstelveen staan dus ook theaters uit Noord-Brabant, Zeeland, Noord-Holland, Gelderland, Zuid-Holland, Friesland, Groningen, Utrecht, Limburg, Overijssel, Drenthe, Flevoland.
Bestel je tickets of kaartjes voor Schouwburg Amstelveen dus via theaterreserveringen.com  en kom genieten in het culturele huis van de stad Amstelveen. Ontdek onze uitgebreide culturele agenda van Schouwburg Amstelveen.
Klik hier voor de theater agenda van Schouwburg Amstelveen of zoek in onze agenda op genre of een theater in de buurt van Amstelveen. Op onze theater agenda tref je een ruim aanbod in alle genres zoals Cabaret, Musical, Dans, Familie & Jeugd, Klassiek, Opera, show en Muziek.

Verkoop uitsluitend via officiële voorverkoop, geen extra reserveringskosten en 100% betrouwbaar

Theater reserveringen heeft op jaarbasis ruim 10.000 voorstellingen die je eenvoudig kunt inzien op onze theater agenda. Theater tickets bestel je eenvoudig via één van onze partners waaraan je ook de betaling verder afrond. Hiermee bent u altijd verzekert van de mooiste plaatsen voor de voordeligste prijs. Theater kaartjes voor alle genres zoals cabaret, musical, dans, opera, familie en jeugdvoorstellingen, muziek en show. Van de grootste producties zoals Soldaat van Oranje tot de kleinste plaatselijke voorstelling, je vind ze allemaal op TheaterReserveringen.com. Met ruim 300 theaters is er altijd wel een voorstelling bij jou in de buurt te vinden. Tickets zonder extra servicekosten! Je betaald niets voor onze dienst, de betaling vind altijd plaats via de officiële voorverkoopkanalen. Kaartjes kopen voor Guido Weijers, Soldaat van Oranje, André Hazes, De Toppers, etc.