Schouwburg Amstelveen agenda

Home / Provincies / Noord-Holland / Amstelveen Theaters / Schouwburg Amstelveen agenda

Amstelveen, Schouwburg Amstelveen

Schouwburg Amstelveen, Amstelveen – agenda

Klik op de kalender
voor de lijstweergave Kalender

Schouwburg Amstelveen

In Amstelveen staat Schouwburg Amstelveen dat plaats geeft aan 1.000 personen. Schouwburg Amstelveen heeft twee verschillende zalen, de grote zaal heeft 683 zitplaatsen en de kleine zaal heeft 237 zitplaatsen. Daarnaast is er een aparte filmzaal. Schouwburg Amstelveen is prima bereikbaar met eigen vervoer maar ook via het openbaar vervoer.
Voor aanvang van de voorstelling organiseren wij regelmatig een Salon. Op deze manier kunt u nader kennismaken met bijvoorbeeld het thema van de voorstelling, de toneeltekst, de geschiedenis van een stuk of de werkwijze van een regisseur of theatermaker.

De belangstelling voor de Salons is groot. Het doet ons goed dat u dit initiatief waardeert en dat u graag meer wilt weten over de voorstelling die u bezoekt. De Salon is gratis toegankelijk als u een entreebewijs heeft voor de betreffende voorstelling.

De Salon vindt plaats in de Foyer op de eerste verdieping of het Theatercafé. U hoeft niet te reserveren. Wij raden u wel aan op tijd te komen, na aanvang van de Salon verlenen wij geen toegang meer.