Bijlmer Parktheater, Amsterdam agenda

Home » Provincies » Noord-Holland » Amsterdam Theaters » Bijlmer Parktheater, Amsterdam agenda

Theater Amsterdam, Bijlmer Parktheater Amsterdam

Bijlmer Parktheater, Amsterdam

 

Klik op de kalender
voor de lijstweergave Kalender

Bijlmer Parktheater Amsterdam

Bijlmer Parktheater Amsterdam sinds 2009

In het stadsdeel Amsterdam-Zuidoost staat het Bijlmer Parktheater Amsterdam. Het initiatief voor het bouwen van het Bijlmer Parktheater kwam van vier podium-kunst-instellingen met als doel voor een professioneel en kleurrijk theater voor Amsterdam Zuidoost. Op 9 oktober 2009 opende het Bijlmer Parktheater Amsterdam.

 

Agenda Bijlmer Parktheater Amsterdam.

Op onze website treft u de mooiste theater voorstellingen van Bijlmer Parktheater in alle genres zoals Cabaret, Musical, Toneel, Dans, Klassiek, Familie & Jeugd, Muziek en Show. Bekijk onze aparte pagina van Bijlmer Parktheater voor het totale overzicht, klik hier. Het adres van Bijlmer Parktheater is Anton de Komplein 240 in Amsterdam, postcode 1102 DR. Met ruim 10.000 voorstellingen is Theaterreserveringen de grootste theater website van Nederland. Nog belangrijker, de verkoop is altijd gegarandeerd via Officiële voorverkoop en altijd zonder extra servicekosten, 100% betrouwbaar dus!

Naast de voorstellingen van Bijlmer Parktheater Amsterdam tref je bij ons ook andere theaters aan bij jou in de buurt. Op onze website staan ruim 300 theaters verdeeld over alle provincies. Naast Bijlmer Parktheater staan dus ook theaters uit Noord-Brabant, Zeeland, Noord-Holland, Gelderland, Zuid-Holland, Friesland, Groningen, Utrecht, Limburg, Overijssel, Drenthe, Flevoland.
Bestel je tickets of kaartjes voor Bijlmer Parktheater dus via theaterreserveringen.com  en kom genieten in het culturele huis van het stadsdeel Amsterdam Zuidoost. Ontdek onze uitgebreide culturele agenda van Bijlmer Parktheater.
Klik hier voor de theater agenda van Bijlmer Parktheater of zoek in onze agenda op genre of een theater in de buurt van Amsterdam. Op onze theater agenda tref je een ruim aanbod in alle genres zoals Cabaret, Musical, Dans, Familie & Jeugd, Klassiek, Opera, show en Muziek.