De Meervaart, Amsterdam agenda

Home » Provincies » Noord-Holland » Amsterdam Theaters » De Meervaart, Amsterdam agenda

Theater De Meervaart Amsterdam

De Meervaart, Amsterdam

 

Klik op de kalender
voor de lijstweergave Kalender

Theater De Meervaart

In Amsterdam staat het theater De Meervaart met een rode zaal en een blauwe zaal. De rode zaal heeft 800 zitplaatsen (inclusief balkon) en de blauwe zaal heeft 260 zitplaatsen. Beide zalen hebben 2 verschillende rangen.

 

De Meervaart Amsterdam sinds 1977

Hoewel er al en 1966 plannen gemaakt zijn voor theater De Meervaart in het toen nieuwe tuinstad Osdorp duurde het nog tot 1977 voordat De Meervaart geopend zou worden. De Meervaart is genoemd naar de straat Meer en Vaart waaraan het theater gelegen is. In 1999 is De Meervaart grondig verbouwd en zijn er nieuwe zalen gemaakt, de Rode zaal en de Blauwe zaal.

De Meervaart heeft de afgelopen jaren geïnvesteerd in verduurzaming. Met energiebesparende maatregelen zoals het vervangen van verwarmingsketels en verlichting door energiezuinige varianten en door het plaatsen van 300 zonnepanelen is er een grote winst behaald op energieverbruik. Met als resultaat maar liefst 20% minder CO2 uitstoot en Energielabel A.
Ook de horecaleveranciers en producten van De Meervaart zijn de afgelopen jaren naar een steeds duurzamer plan getild. Ze zijn (relatief) kleinschalig, en hebben een bij voorkeur lokaal en biologische en duurzame aanpak.

 

Agenda De Meervaart in Amsterdam.

Op onze website treft u de mooiste theater voorstellingen van De Meervaart in alle genres zoals Cabaret, Musical, Toneel, Dans, Klassiek, Familie & Jeugd, Muziek en Show. Bekijk onze aparte pagina van De Meervaart voor het totale overzicht, klik hier. Het adres van De Meervaart is Meer en Vaart 300 in Amstelveen, postcode 2132 TZ. Met ruim 10.000 voorstellingen is Theaterreserveringen de grootste theater website van Nederland. Nog belangrijker, de verkoop is altijd gegarandeerd via Officiële voorverkoop en altijd zonder extra servicekosten, 100% betrouwbaar dus!

Naast de voorstellingen van theater De Meervaart tref je bij ons ook andere theaters aan bij jou in de buurt. Op onze website staan ruim 300 theaters verdeeld over alle provincies. Naast De Meervaart staan dus ook theaters uit Noord-Brabant, Zeeland, Noord-Holland, Gelderland, Zuid-Holland, Friesland, Groningen, Utrecht, Limburg, Overijssel, Drenthe, Flevoland.
Bestel je tickets of kaartjes voor De Meervaart dus via theaterreserveringen.com  en kom genieten in dit mooie theater van Amsterdam. Ontdek onze uitgebreide culturele agenda van De Meervaart.
Klik hier voor de theater agenda van De Meervaart of zoek in onze agenda op genre of een theater in of in de buurt van Amsterdam. Op onze theater agenda tref je een ruim aanbod in alle genres zoals Cabaret, Musical, Dans, Familie & Jeugd, Klassiek, Opera, show en Muziek.