Theater De Krakeling – Agenda

Home » Provincies » Noord-Holland » Amsterdam Theaters » Theater De Krakeling – Agenda

Theater De Krakeling, Amsterdam

Theater De Krakeling Amsterdam, Jeugdtheater De Krakeling

 

Klik op de kalender
voor de lijstweergave Kalender

Theater De Krakeling Amsterdam

In het hart van Amsterdam staat het (voormalig Jeugdtheater) Theater De Krakeling met (bijna) dagelijks een voorstelling. De Krakeling is in 1978 gestart en jaarlijks komen er meer dan 40.000 kinderen en jongeren het theater bezoeken.

(Jeugd) Theater De Krakeling Amsterdam sinds 1978

Op 27 maart 1978 werd Jeugd theater De Krakeling officieel geopend in de voormalige Turnhallen. Theater De Krakeling had hiermee de primeur door als jeugdtheater het eerste gebouw van Nederland te openen. In het eerste weekend van  juni 2020 sloot het theater definitief zijn deuren om vervolgens op 1 september 2020 te openen in het voormalige MC Theater op het Westergasfabriek-terrein.

 

Agenda Theater De Krakeling.

Op onze website treft u de mooiste theater voorstellingen van Theater De Krakeling in alle genres zoals Cabaret, Musical, Toneel, Dans, Klassiek, Familie & Jeugd, Muziek en Show. Bekijk onze aparte pagina van Theater De Krakeling voor het totale overzicht, klik hier. Het adres van Theater De Krakeling is Pazzanistraat 15 in Amsterdam, postcode 1014 DB. Met ruim 10.000 voorstellingen is Theaterreserveringen de grootste theater website van Nederland. Nog belangrijker, de verkoop is altijd gegarandeerd via Officiële voorverkoop en altijd zonder extra servicekosten, 100% betrouwbaar dus!

Naast de voorstellingen van Theater De Krakeling tref je bij ons ook andere theaters aan bij jou in de buurt. Op onze website staan ruim 300 theaters verdeeld over alle provincies. Naast Theater De Krakeling staan dus ook theaters uit Noord-Brabant, Zeeland, Noord-Holland, Gelderland, Zuid-Holland, Friesland, Groningen, Utrecht, Limburg, Overijssel, Drenthe, Flevoland.
Bestel je tickets of kaartjes voor Theater De Krakeling dus via theaterreserveringen.com  en kom genieten in het culturele kinderhuis van de stad Amsterdam. Ontdek onze uitgebreide culturele agenda van Theater De Krakeling.
Klik hier voor de theater agenda van Theater De Krakeling of zoek in onze agenda op genre of een theater in de buurt van Amsterdam. Op onze theater agenda tref je een ruim aanbod in alle genres zoals Cabaret, Musical, Dans, Familie & Jeugd, Klassiek, Opera, show en Muziek.