RAI Theater Amsterdam agenda

Home » Provincies » Noord-Holland » Amsterdam Theaters » RAI Theater Amsterdam agenda

RAI Theater Amsterdam, RAI Amsterdam

RAI Theater, Amsterdam – agenda

Klik op de kalender
voor de lijstweergave Kalender

RAI Theater Amsterdam

RAI Theater Amsterdam

Eén van de grootste theaterzalen staat in Amsterdam. Met 1750 zitplaatsen is het RAI Theater zeer sfeervol met een gevarieerd programma. Het RAI Theater Amsterdam is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer, het station ligt op een steenworp afstand. Het RAI Theater is een onderdeel van de RAI Amsterdam en ligt op 8 minuten van het centrum en 15 minuten van Schiphol.

 

Agenda RAI Theater Amsterdam.

Op onze website treft u de mooiste theater voorstellingen van het RAI Theater in alle genres zoals Cabaret, Musical, Toneel, Dans, Klassiek, Familie & Jeugd, Muziek en Show. Bekijk onze aparte pagina van het RAI Theater voor het totale overzicht, klik hier. Het adres van het RAI Theater is Europaplein 24 in Amsterdam, postcode 1078 GZ. Met ruim 10.000 voorstellingen is Theaterreserveringen de grootste theater website van Nederland. Nog belangrijker, de verkoop is altijd gegarandeerd via Officiële voorverkoop en altijd zonder extra servicekosten, 100% betrouwbaar dus!

Naast de voorstellingen van het RAI Theater tref je bij ons ook andere theaters aan bij jou in de buurt. Op onze website staan ruim 300 theaters verdeeld over alle provincies. Naast het RAI Theater staan dus ook theaters uit Noord-Brabant, Zeeland, Noord-Holland, Gelderland, Zuid-Holland, Friesland, Groningen, Utrecht, Limburg, Overijssel, Drenthe, Flevoland.
Bestel je tickets of kaartjes voor het RAI Theater dus via theaterreserveringen.com  en kom cultureel genieten in de stad Amsterdam. Ontdek onze uitgebreide culturele agenda van het RAI Theater.
Klik hier voor de theater agenda van het RAI Theater of zoek in onze agenda op genre of een theater in de buurt van Amsterdam. Op onze theater agenda tref je een ruim aanbod in alle genres zoals Cabaret, Musical, Dans, Familie & Jeugd, Klassiek, Opera, show en Muziek.