Theater Amsterdam, Amsterdam agenda

Home » Provincies » Noord-Holland » Amsterdam Theaters » Theater Amsterdam, Amsterdam agenda

Theater Amsterdam

Theater Amsterdam, Amsterdam agenda

Kalender

Klik op de kalender voor de complete speellijst

Theater Amsterdam

Theater Amsterdam sinds 2014

Theater Amsterdam opende op 8 mei 2014 met de voorstelling Anne, naar het dagboek van Anne Frank. Als eerste theater in Nederland opende Theater Amsterdam voor het systeem SceneAround. SceneAround is een systeem waarbij het publiek op een tribune op een draaischijf is geplaatst. Om deze draaischijf bevind zich een ring van podia. Dit systeem wat in Theater Amsterdam werkt is bedacht door de producent van de musical Soldaat van Oranje. Theater Amsterdam is bedoeld voor voorstellingen die doorspelen zolang er publieke belangstelling voor de voorstelling is.

 

Agenda Theater Amsterdam.

Op onze website treft u de mooiste theater voorstellingen van Theater Amsterdam in alle genres zoals Cabaret, Musical, Toneel, Dans, Klassiek, Familie & Jeugd, Muziek en Show. Bekijk onze aparte pagina van Theater Amsterdam voor het totale overzicht, klik hier. Het adres van Theater Amsterdam is Danzigerkade 5 in Amsterdam, postcode 1013 AP. Met ruim 10.000 voorstellingen is Theaterreserveringen de grootste theater website van Nederland. Nog belangrijker, de verkoop is altijd gegarandeerd via Officiële voorverkoop en altijd zonder extra servicekosten, 100% betrouwbaar dus!

Naast de voorstellingen van Theater Amsterdam tref je bij ons ook andere theaters aan bij jou in de buurt. Op onze website staan ruim 300 theaters verdeeld over alle provincies. Naast Theater Amsterdam staan dus ook theaters uit Noord-Brabant, Zeeland, Noord-Holland, Gelderland, Zuid-Holland, Friesland, Groningen, Utrecht, Limburg, Overijssel, Drenthe, Flevoland.
Bestel je tickets of kaartjes voor Theater Amsterdam dus via theaterreserveringen.com  en kom genieten in het culturele huis van de stad Amsterdam. Ontdek onze uitgebreide culturele agenda van Theater Amsterdam.
Klik hier voor de theater agenda van Theater Amsterdam of zoek in onze agenda op genre of een theater in de buurt van Amsterdam. Op onze theater agenda tref je een ruim aanbod in alle genres zoals Cabaret, Musical, Dans, Familie & Jeugd, Klassiek, Opera, show en Muziek.