De Vest Alkmaar agenda

Home » Provincies » Noord-Holland » De Vest Alkmaar agenda

TAQA Theater De Vest, Theater De Vest, Alkmaar

TAQA Theater De Vest, Alkmaar Agenda

 

Klik op de kalender
voor de lijstweergave Kalender

TAQA Theater De Vest

TAQA Theater De Vest bestaat in 2020 42 jaar!

De Gemeente Alkmaar besloot in de jaren 70 dat de stad een groot podium moest krijgen. De eerste steen werd in 1977 gelegd en een jaar later, op 29 september 1978 is het theater geopend als Theater De Vest. De naam is pas in 2013 gewijzigd naar TAQA Theater De Vest vanwege een sponsorcontract met Taqa (The Abu Dhabi Energie Company).

Agenda TAQA Theater De Vest

Op onze website treft u de mooiste theater voorstellingen van TAQA Theater De Vest in alle genres zoals Cabaret, Musical, Toneel, Dans, Klassiek, Familie & Jeugd, Muziek en Show. Bekijk onze aparte pagina van TAQA Theater De Vest voor het totale overzicht, klik hier. Het adres van TAQA Theater De Vest is Canadaplein 2 in Alkmaar, postcode 1811 KE. TAQA Theater De Vest heeft twee zalen, de Kleine zaal en de Grote zaal. Met ruim 10.000 voorstellingen is Theaterreserveringen de grootste theater website van Nederland en nog belangrijker, de verkoop is altijd gegarandeerd via de Officiële voorverkoop en altijd zonder extra servicekosten, 100% betrouwbaar dus! Naast de voorstellingen van TAQA Theater De Vest tref je bij ons ook andere theaters aan bij jou in de buurt. Op onze website staan ruim 300 theaters verdeeld over alle provincies. Naast TAQA Theater De Vest staan dus ook theaters uit Noord-Brabant, Zeeland, Noord-Holland, Gelderland, Zuid-Holland, Friesland, Groningen, Utrecht, Limburg, Overijssel, Drenthe en Flevoland.
Bestel je tickets of kaartjes voor TAQA Theater De Vest dus snel via theaterreserveringen.com  en kom genieten in het culturele huis van de stad Alkmaar. Ontdek onze uitgebreide culturele agenda van TAQA Theater De Vest.
Klik hier voor de theater agenda van TAQA Theater De Vest of zoek in onze agenda op genre of een theater in de buurt van Alkmaar. Op onze theater agenda tref je een ruim aanbod in alle genres zoals Cabaret, Musical, Dans, Familie & Jeugd, Klassiek, Opera, show en Muziek.