Kennemer Theater Beverwijk Agenda

Je bent hier: Home / Provincies / Noord-Holland / Kennemer Theater Beverwijk Agenda

Kennemer Theater

Kennemer Theater, Beverwijk Agenda

 

Klik op de kalender
voor de lijstweergave Kalender

Theater Kennemer, Beverwijk

In Beverwijk staat het Kennemer Theater met twee zalen. De Grote Zaal heeft 637 zitplaatsen.

Theater Kennemer sinds 1999

Het oude stadhuis van Beverwijk, aan het Kerkplein 1, werd in 1989 verbouwd tot theater en kreeg de naam De Slof. Vanaf 1999 werd dat het Kennemer Theater en Congrescentrum.

In 2005 zijn zaal en foyer ingrijpend verbouwd o.l.v. architect Piet Wierenga. Ook kwam er een nieuwe gevel. Die toont overdag een strak vlak maar ’s avonds is er verlichting in verschillende kleuren. Vanaf 2005 werd de naam kort en bondig: Kennemer Theater.

De zaal, met een balkon, heeft een capaciteit van 637 plaatsen. Er is een lijsttoneel waarvan de opening 14,50 meter breed is en 6,30 meter hoog. Het toneel zelf meet 28,68 meter breed, 11,83 meter diep en 11,10 meter hoog. Er wordt breed geprogrammeerd.

 

Agenda Theater Kennemer, Beverwijk.

Op onze website treft u de mooiste theater voorstellingen van Theater Kennemer in alle genres zoals Cabaret, Musical, Toneel, Dans, Klassiek, Familie & Jeugd, Muziek en Show. Bekijk onze aparte pagina van Theater Kennemer voor het totale overzicht, klik hier. Het adres van Theater Kennemer is Kerkplein 1 in Beverwijk, postcode 1941 HD. Met ruim 10.000 voorstellingen is Theaterreserveringen de grootste theater website van Nederland. Nog belangrijker, de verkoop is altijd gegarandeerd via Officiële voorverkoop en altijd zonder extra servicekosten, 100% betrouwbaar dus!

Naast de voorstellingen van Theater Kennemer tref je bij ons ook andere theaters aan bij jou in de buurt. Op onze website staan ruim 300 theaters verdeeld over alle provincies. Naast Theater Kennemer staan dus ook theaters uit Noord-Brabant, Zeeland, Noord-Holland, Gelderland, Zuid-Holland, Friesland, Groningen, Utrecht, Limburg, Overijssel, Drenthe, Flevoland.
Bestel je tickets of kaartjes voor Theater Kennemer dus via theaterreserveringen.com  en kom genieten in het culturele huis van Beverwijk. Ontdek onze uitgebreide culturele agenda van Theater Kennemer.
Klik hier voor de theater agenda van Theater Kennemer of zoek in onze agenda op genre of een theater in de buurt van Beverwijk. Op onze theater agenda tref je een ruim aanbod in alle genres zoals Cabaret, Musical, Dans, Familie & Jeugd, Klassiek, Opera, show en Muziek.

Verkoop uitsluitend via officiële voorverkoop, geen extra reserveringskosten en 100% betrouwbaar

Theater reserveringen heeft op jaarbasis ruim 10.000 voorstellingen die je eenvoudig kunt inzien op onze theater agenda. Theater tickets bestel je eenvoudig via één van onze partners waaraan je ook de betaling verder afrond. Hiermee bent u altijd verzekert van de mooiste plaatsen voor de voordeligste prijs. Theater kaartjes voor alle genres zoals cabaret, musical, dans, opera, familie en jeugdvoorstellingen, muziek en show. Van de grootste producties zoals Soldaat van Oranje tot de kleinste plaatselijke voorstelling, je vind ze allemaal op TheaterReserveringen.com. Met ruim 300 theaters is er altijd wel een voorstelling bij jou in de buurt te vinden. Tickets zonder extra servicekosten! Je betaald niets voor onze dienst, de betaling vind altijd plaats via de officiële voorverkoopkanalen. Kaartjes kopen voor Guido Weijers, Soldaat van Oranje, André Hazes, De Toppers, etc.