Spant, Bussum agenda

Home / Provincies / Noord-Holland / Spant, Bussum agenda

Spant Bussum, Bussum

Spant theater, Bussum Agenda

 

Klik op de kalender
voor de lijstweergave Kalender

Spant theater, Bussum

’t Spant Bussum was in 1969 het eerste theater in Bussum. Het werd gebouwd om onderdak te bieden aan de plaatselijke muziek-, toneel- en operetteverenigingen. De eerste professionele theatervoorstellingen werden in de jaren ‘zeventig naar ’t Spant gehaald. Het theater kent een zeer gevarieerd theateraanbod, van Bach tot Bauer met nieuw talent zoals Van der Laan & Woe, Ronald Goedemondt en Racoon, en toppers als Jochem Myjer, Youp van ’t Hek en Bløf.

Het intieme theater in het oude dorp van Huizen is al ruim 35 jaar onderdeel van Spant! In De Boerderij staan sinds jaar en dag grote namen als Van der Laan & Woe, Youp van ’t Hek en Acda en De Munnik. Het rijksmonument staat bol van de intieme muziekoptredens, zondagmiddag voorstellingen, theater aan tafel, cabaret en (kinder)voorstellingen.
Met een capaciteit van 150 personen is De Boerderij Huizen ook uitermate geschikt voor recepties, vergaderingen, presentaties, feesten en bruiloften. Bovendien is De Boerderij een officiële trouwlocatie van de gemeente Huizen.