Spant, Bussum agenda

Home » Provincies » Noord-Holland » Spant, Bussum agenda

Spant Bussum, Bussum

Spant theater, Bussum Agenda

 

Klik op de kalender
voor de lijstweergave Kalender

Spant theater, Bussum

 

’t Spant Bussum sinds 1969

’t Spant Bussum was in 1969 het eerste theater in Bussum. Het werd gebouwd om onderdak te bieden aan de plaatselijke muziek-, toneel- en operetteverenigingen. De eerste professionele theatervoorstellingen werden in de jaren ‘zeventig naar ’t Spant gehaald. Het theater kent een zeer gevarieerd theateraanbod, van Bach tot Bauer met nieuw talent zoals Van der Laan & Woe, Ronald Goedemondt en Racoon, en toppers als Jochem Myjer, Youp van ’t Hek en Bløf.

Het intieme theater in het oude dorp van Huizen is al ruim 35 jaar onderdeel van Spant! In De Boerderij staan sinds jaar en dag grote namen als Van der Laan & Woe, Youp van ’t Hek en Acda en De Munnik. Het rijksmonument staat bol van de intieme muziekoptredens, zondagmiddag voorstellingen, theater aan tafel, cabaret en (kinder)voorstellingen.
Met een capaciteit van 150 personen is De Boerderij Huizen ook uitermate geschikt voor recepties, vergaderingen, presentaties, feesten en bruiloften. Bovendien is De Boerderij een officiële trouwlocatie van de gemeente Huizen.

Het eerste gebouw op de locatie functioneerde tussen 1969 tot 1979 en werd daarna gesloopt. In september 1980 opende de toenmalige minister president Van Agt het vernieuwde Spant. Het theater werd in 2005 vernieuwd. In 2011 werd de exploitatie van het gebouw overgenomen van de gemeente Bussum en werd Spant geheel zelfstandig.

 

Agenda Spant Bussum.

Op onze website treft u de mooiste theater voorstellingen van het Spant Bussum in alle genres zoals Cabaret, Musical, Toneel, Dans, Klassiek, Familie & Jeugd, Muziek en Show. Bekijk onze aparte pagina van het Spant in Bussum voor het totale overzicht, klik hier. Het adres van het Spant is Dr. A. Kuyperlaan 3 in Bussum, postcode 1402 SB. Met ruim 10.000 voorstellingen is Theaterreserveringen de grootste theater website van Nederland. Nog belangrijker, de verkoop is altijd gegarandeerd via Officiële voorverkoop en altijd zonder extra servicekosten, 100% betrouwbaar dus!

Naast de voorstellingen van het Spant in Bussum tref je bij ons ook andere theaters aan bij jou in de buurt. Op onze website staan ruim 300 theaters verdeeld over alle provincies. Naast het Spant in Bussum staan dus ook theaters uit Noord-Brabant, Zeeland, Noord-Holland, Gelderland, Zuid-Holland, Friesland, Groningen, Utrecht, Limburg, Overijssel, Drenthe, Flevoland.
Bestel je tickets of kaartjes voor het Spant in Bussum dus via theaterreserveringen.com  en kom genieten in het culturele huis van Bussum. Ontdek onze uitgebreide culturele agenda van het Spant in Bussum.
Klik hier voor de theater agenda van het Spant in Bussum of zoek in onze agenda op genre of een theater in de buurt van Bussum. Op onze theater agenda tref je een ruim aanbod in alle genres zoals Cabaret, Musical, Dans, Familie & Jeugd, Klassiek, Opera, show en Muziek.

Verkoop uitsluitend via officiële voorverkoop, geen extra reserveringskosten en 100% betrouwbaar

Theater reserveringen heeft op jaarbasis ruim 10.000 voorstellingen die je eenvoudig kunt inzien op onze theater agenda. Theater tickets bestel je eenvoudig via één van onze partners waaraan je ook de betaling verder afrond. Hiermee bent u altijd verzekert van de mooiste plaatsen voor de voordeligste prijs. Theater kaartjes voor alle genres zoals cabaret, musical, dans, opera, familie en jeugdvoorstellingen, muziek en show. Van de grootste producties zoals Soldaat van Oranje tot de kleinste plaatselijke voorstelling, je vind ze allemaal op TheaterReserveringen.com. Met ruim 300 theaters is er altijd wel een voorstelling bij jou in de buurt te vinden. Tickets zonder extra servicekosten! Je betaald niets voor onze dienst, de betaling vind altijd plaats via de officiële voorverkoopkanalen. Kaartjes kopen voor Guido Weijers, Soldaat van Oranje, André Hazes, De Toppers, etc.