Studio’s, Aalsmeer agenda

Home » Provincies » Noord-Holland » Studio’s, Aalsmeer agenda

Studio’s Aalsmeer, Studio Aalsmeer

Studio’s Aalsmeer, Aalsmeer Agenda

 

Klik op de kalender
voor de lijstweergave Kalender

Studio’s, Aalsmeer

Studio’s, Aalsmeer Agenda

 

Klik op de kalender
voor de lijstweergave Kalender

Studio’s Aalsmeer

Studio’s Aalsmeer heeft een rijke historie en is van oorsprong een veilinghuis dat in 1920 geopend is onder de naam ‘Centrale Aalsmeerse Veiling’. Naast het veilinghuis is destijds een dienstwoning en hoge smalle toren gebouwd. Zowel de oude ingang als de dienstwoning en de toren bestaan nog steeds en zijn onderdeel van Studio’s Aalsmeer.

Toen het pand te klein werd vanwege de groei in de bloemenhandel verhuisde de veiling naar een grotere locatie. In 1983 deed Joop van den Ende zijn intrede en zorgde voor ingrijpende veranderingen voor wat nu Studio’s Aalsmeer geworden is.

Joop van den Ende

In de jaren 80 en 90 waren er in Studio’s Aalsmeer grote televisie shows waaronder de 1, 2, 3 show met Rudi Carell, de Miniplaybackshow en de Ron’s Honnymoonquiz. De grootste TV-iconen schitterden in Studio’s Aalsmeer. In 1990 besloot Joop van den Ende het pand gigantisch te verbouwen  en maakte hij het pand 65.000 m2. Hiermee wilde hij met Studio’s Aalsmeer meer televisiestudio’s maken en ruimte voor groots opgezette entertainment.

Nadat hij in 1994 fuseerde met John de Mol onder de naam Endemol groeide het bedrijf gestaag. In 1997 opende Joop van den Ende Showbizz-city, een gigantisch project van ruim 35 miljoen gulden met hierin een theater, comedy store, discotheek en winkels. Het concept was te groot en het lukte hem niet om het concept overeind te houden. Tegenwoordig is deze ruimte het decor van zakelijke evenementen.

Crown Business Studio’s

In 2010 verhuist Endemol naar Amsterdam en wordt studio’s Aalsmeer ondergebracht onder de Stichting Crown Theater. Vanaf dan worden er in Studio’s Aalsmeer theater optredens verzorgd en daarnaast blijven er 9 televiesiestudio’s geopend.

Brooklyn Nights

Studio’s Aalsmeer fungeert tegenwoordig als locatie voor evenementen, beurzen en shows zoals Brooklyn Nights. Brooklyn Nights is een concept wat alleen in Studio’s Aalsmeer te zien is en met een cast van 50 leden. Onder het genot van een diner geniet je gelijktijdig van een theater spektakel soms met special guests.

Agenda Studio’s Aalmeer

Op onze website treft u de mooiste theater voorstellingen van Studio’s Aalsmeer in alle genres zoals Cabaret, Musical, Toneel, Dans, Klassiek, Familie & Jeugd, Muziek en Show. Bekijk onze aparte pagina van Studio’s Aalsmeer voor het totale overzicht en klik hier. Het adres van Studio’s Aalsmeer is van Cleeffkade 15 in Aalsmeer, postcode 1431 BA. Met ruim 10.000 voorstellingen is Theaterreserveringen de grootste theater website van Nederland en nog belangrijker, de verkoop is altijd gegarandeerd via de Officiële voorverkoop en altijd zonder extra servicekosten, 100% betrouwbaar dus! Naast de voorstellingen van Studio’s Aalsmeer tref je bij ons ook andere theaters aan bij jou in de buurt. Op onze website staan ruim 300 theaters verdeeld over alle provincies. Naast Studio’s Aalsmeer staan dus ook theaters uit Noord-Brabant, Zeeland, Noord-Holland, Gelderland, Zuid-Holland, Friesland, Groningen, Utrecht, Limburg, Overijssel, Drenthe, Flevoland.
Bestel je tickets of kaartjes voor Studio’s Aalsmeer dus snel via theaterreserveringen.com  en kom genieten in het culturele centrum van Aalsmeer. Ontdek onze uitgebreide culturele agenda van Studio’s Aalsmeer.

Theater Agenda

Klik hier voor de theater agenda van Studio’s Aalsmeer of zoek in onze agenda op genre of een theater in de buurt van Aalsmeer. Op onze theater agenda tref je een ruim aanbod in alle genres zoals Cabaret, Musical, Dans, Familie & Jeugd, Klassiek, Opera, show en Muziek.