Studio’s, Aalsmeer agenda

Home / Provincies / Noord-Holland / Studio’s, Aalsmeer agenda

Studio’s, Aalsmeer Agenda

 

Klik op de kalender
voor de lijstweergave Kalender

Studio’s Aalsmeer

Studio’s Aalsmeer is een locatie met een prachtige, rijke geschiedenis: Ooit begonnen als veilinghuis voor bloemen en uitgegroeid tot een nationaal monument waar Joop van den Ende later zijn televisiestudio’s huisvestte. Live entertainment kreeg hier een hele nieuwe betekenis. Vandaag de dag is Studio’s Aalsmeer een van Nederlands meest unieke locaties voor alles op het gebied van live communicatie, evenementen en entertainment.

Variatie

De diversiteit in ruimten, sferen, thema’s en afmetingen is ongekend. In combinatie met de meest moderne faciliteiten kan er aan ieder evenement een passende invulling worden gegeven. Wist u bijvoorbeeld dat ons theater recent is voorzien van Nederlands grootste LED-schermen van maar liefst 220 m2? Deze geven een geheel nieuwe dimensie aan uw bedrijfspresentatie, productintroductie, feest of congres. Laat u en uw gasten ook verrassen door een passende culinaire invulling en maak van uw evenement een onvergetelijke beleving.

Live als marketing tool

Live communicatie betekent voor ons;
interactie, improvisatie, oprecht, direct, sociaal en spannend. Live zit in de genen van Studio’s Aalsmeer. Al in de tijd van de bloemenveiling tot aan de huidige live beleving, het is nog steeds een marktplaats van ontmoetingen. Er is steeds meer behoefte aan persoonlijk contact. Dit maakt evenementen een krachtig en doeltreffend medium voor veel bedrijven. Direct contact met de doelgroep is van onschatbare waarde. Dankzij de digitalisering bieden nieuwe mogelijkheden zich aan om in contact te treden met de doelgroep. Onze ongekende mogelijkheden om live entertainment en live streaming te faciliteren geven het begrip ‘live’ een geheel nieuwe impuls en bieden talrijke mogelijkheden om een lokaal evenement een nationaal-, of zelfs internationaal karakter te geven.