Theater Hof 88 Almelo agenda

Home » Provincies » Overijssel » Almelo Theaters » Theater Hof 88 Almelo agenda

Theater Hof 88, Hof 88

Theater Hof 88, Almelo Agenda

Klik op de kalender
voor de lijstweergave

 Kalender

Theater Hof 88, Almelo

Theater Hof 88 sinds 1988

Begin jaren 80 toen Theater Hof 88 nog niet bestond en de gemeente Almelo Schouwburg De Hagen binnen haar grenzen had, waren de resultaten niet al te best. De gemeente Almelo verkocht het theater aan het van der Valk-concern die het theater ombouwde tot Theaterhotel Almelo.

In 1988 is Theater Hof 88 opgericht. In eerste instantie als repetitie- en uitvoeringslocatie voor voornamelijk Almelose amateurgezelschappen. Uit particulier initiatief ontstond al snel kleinschalige professionele programmering voor dit theater.

Theater Hof 88 verbouwing

Oorspronkelijk was het gebouw een ziekenhuis dat in 1988 is verbouwd, tot een cultureel complex met hierin onder andere een filmzaal en een theaterzaal.

Tegenwoordig  wordt het theaterprogramma afgestemd met het Theaterhotel. Er zijn in Theater Hof 88 meer dan 120 theater voorstellingen te zien in alle genres. Daarnaast zijn er in het filmhuis wekelijks films te zien.

Agenda Theater Hof 88 Almelo

Op onze website treft u de mooiste theater voorstellingen van Theater Hof 88, Almelo in alle genres zoals Cabaret, Musical, Toneel, Dans, Klassiek, Familie & Jeugd, Muziek en Show. Bekijk onze aparte pagina van Theater Hof 88 voor het totale overzicht, klik hier. Het adres van Theater Hof 88 is Elisabethhof 4 in Almelo, postcode 7607 ZD. Theater Hof 88 heeft meerdere zalen, zoals de filmzaal en de theaterzaal, die sinds de 60ste verjaardag van Herman Finkers (in 2014) de Herman Finkerszaal heet.

Met ruim 10.000 voorstellingen is Theaterreserveringen de grootste theater website van Nederland en nog belangrijker, de verkoop is altijd gegarandeerd via de Officiële voorverkoop. Altijd zonder extra servicekosten, 100% betrouwbaar dus! Naast de voorstellingen van Theater Hof 88 in Almelo tref je bij ons ook andere theaters aan bij jou in de buurt. Op onze website staan ruim 300 theaters verdeeld over alle provincies. Naast Theater Hof 88 staan dus ook theaters uit Noord-Brabant, Zeeland, Noord-Holland, Gelderland, Zuid-Holland, Friesland, Groningen, Utrecht, Limburg, Overijssel, Drenthe, Flevoland.
Bestel je tickets of kaartjes voor Theater Hof 88 dus snel via theaterreserveringen.com  en kom genieten in het culturele huis van de stad Almelo. Ontdek onze uitgebreide culturele agenda van Theater Hof 88.
Klik hier voor de theater agenda van Theater Hof 88 of zoek in onze agenda op genre of een theater in de buurt van Almelo. Op onze theater agenda tref je een ruim aanbod in alle genres zoals Cabaret, Musical, Dans, Familie & Jeugd, Klassiek, Opera, show en Muziek.