Theaterhotel, Almelo agenda

Home » Provincies » Overijssel » Almelo Theaters » Theaterhotel, Almelo agenda

TheaterHotel Almelo, Theater Hotel, Almelo

TheaterHotel, Almelo

 

Klik op de kalender
voor de lijstweergave Kalender

TheaterHotel, Almelo

Informatie TheaterHotel Almelo

In het Twentse Almelo ervaart u bij Van der Valk Theaterhotel Almelo gastvrijheid pur sang. Onder één dak vindt u een theater, het hotel, diverse restaurants, zalen en congresaccommodaties. De unieke combinatie van een stijlvolle ambiance, gevarieerd entertainment, culinaire hoogstandjes en het Twentse landschap maken uw verblijf in Almelo onvergetelijk.

Het hotel ligt op slechts enkele minuten rijden van de A1/A35, biedt (beperkt gratis) parkeergelegenheid en is eenvoudig met het openbaar vervoer te bereiken. Vanuit hartje centrum Almelo, een kleurrijke stad vol boetiekjes, monumentale panden en gezellige uitgaansgelegenheden, leidt de Gravenallee wandelaar en fietsers rechtstreeks de natuur in. Almelo biedt , als dé waterstad van Twente, voldoende mogelijkheden voor rust en vermaak op het water.

Het hotel beschikt over 196 royale hotelkamers, business suites en familiekamers die allen zijn voorzien van een bad, aparte douche, toilet, balkon, internetaansluiting, radio en televisie. Laat uw lichaam en geest tot rust komen in het zwembad, de sauna, de Turkse stoomcabine of maak gebruik van de fitnessfaciliteiten.

TheaterHotel Almelo geopend op 21 januari 1991

In de jaren 80 lieten de resultaten van het Almelose theater De Hagen nogal de wensen over. De gemeente moest er jaarlijks veel geld bij leggen en besloot destijds om het Theater te verkopen aan de familie Van der Valk. Na een grondige verbouwing waar zelfs de voorgevel moest verdwijnen om meer ruimte te krijgen voor het TheaterHotel Almelo. De grote theaterzaal die nog in een goede conditie was bleef intact voor het nieuwe TheaterHotel Almelo. In het TheaterHotel Almelo zijn op jaarbasis ruim 100 voorstellingen en is er een samenwerking met Theater Hof 88 met een kleine theaterzaal, voor de programmering.

Agenda TheaterHotel Almelo

Op onze website treft u de mooiste theater voorstellingen van TheaterHotel Almelo in alle genres zoals Cabaret, Musical, Toneel, Dans, Klassiek, Familie & Jeugd, Muziek en Show. Bekijk onze aparte pagina van TheaterHotel Almelo voor het totale overzicht, klik hier. Het adres van TheaterHotel Almelo is Schouwburgplein 1 in Almelo, postcode 7607 AE. TheaterHotel Almelo heeft één zaal. Met ruim 10.000 voorstellingen is Theaterreserveringen de grootste theater website van Nederland en nog belangrijker, de verkoop is altijd gegarandeerd via de Officiële voorverkoop en altijd zonder extra servicekosten, 100% betrouwbaar dus! Naast de voorstellingen van TheaterHotel Almelo tref je bij ons ook andere theaters aan bij jou in de buurt. Op onze website staan ruim 300 theaters verdeeld over alle provincies. Naast TheaterHotel Almelo staan dus ook theaters uit Noord-Brabant, Zeeland, Noord-Holland, Gelderland, Zuid-Holland, Friesland, Groningen, Utrecht, Limburg, Overijssel, Drenthe, Flevoland.
Bestel je tickets of kaartjes voor TheaterHotel Almelo dus snel via theaterreserveringen.com  en kom genieten in het culturele hotel van de stad Almelo. Ontdek onze uitgebreide culturele agenda van TheaterHotel Almelo.
Klik hier voor de theater agenda van TheaterHotel Almelo of zoek in onze agenda op genre of een theater in de buurt van Almelo. Op onze theater agenda tref je een ruim aanbod in alle genres zoals Cabaret, Musical, Dans, Familie & Jeugd, Klassiek, Opera, show en Muziek.