De Lieve Vrouw, Amersfoort

Home » Provincies » Utrecht » De Lieve Vrouw, Amersfoort

Theater De Lieve Vrouw Amersfoort, De Lieve Vrouw

Theater De Lieve Vrouw, Amersfoort Agenda

 

Klik op de kalender
voor de lijstweergave Kalender

De Lieve Vrouw, Amersfoort

Theater De Lieve Vrouw in Amersfoort al sinds 1985!

Waar het pand van Theater De Lieve Vrouw staat, stond voorheen de Grachtkerk. Nadat deze leeg kwam te staan werd deze in 1984 door jongeren gekraakt om er voorstellingen, concerten en evenementen te organiseren. In 1985 nam de gemeente Amersfoort de kerk over er een cultureel centrum van te maken voor de jongeren. Pas jaren later werd de kerk gesloopt en is het pand gebouwd waar Theater De Lieve Vrouw nu zit.

Theater De Lieve Vrouw werkt nauw samen met Theater De Flint in Amersfoort.

Agenda Theater De Lieve Vrouw

Op onze website treft u de mooiste theater voorstellingen van Theater De Lieve Vrouw in alle genres zoals Cabaret, Musical, Toneel, Dans, Klassiek, Familie & Jeugd, Muziek en Show. Bekijk onze aparte pagina van Theater De Lieve Vrouw in Amersfoort voor het totale overzicht, klik hier. Het adres van Theater De Lieve Vrouw is Lieve Vrouwestraat 13 in Amersfoort, postcode 3811 BP. Met ruim 10.000 voorstellingen is Theaterreserveringen de grootste theater website van Nederland en nog belangrijker, de verkoop is altijd gegarandeerd via de Officiële voorverkoop en altijd zonder extra servicekosten, 100% betrouwbaar dus! Naast de voorstellingen van De Lieve Vrouw tref je bij ons ook andere theaters aan bij jou in de buurt. Op onze website staan ruim 300 theaters verdeeld over alle provincies. Naast Theater De Lieve Vrouw staan dus ook theaters uit Noord-Brabant, Zeeland, Noord-Holland, Gelderland, Zuid-Holland, Friesland, Groningen, Utrecht, Limburg, Overijssel, Drenthe, Flevoland.
Bestel je tickets of kaartjes voor De Lieve Vrouw dus via theaterreserveringen.com  en kom genieten in het culturele huis van de stad Amersfoort. Ontdek onze uitgebreide culturele agenda van De LIeve Vrouw.
Klik hier voor de theater agenda van Theater De Lieve Vrouw of zoek in onze agenda op genre of een theater in de buurt van Amersfoort. Op onze theater agenda tref je een ruim aanbod in alle genres zoals Cabaret, Musical, Dans, Familie & Jeugd, Klassiek, Opera, show en Muziek.