Flint Theaters Amersfoort agenda

Home / Provincies / Utrecht / Flint Theaters Amersfoort agenda

Flint Amersfoort, de Flint, theater Amersfoort

De Flint, Amersfoort Agenda

 

Klik op de kalender
voor de lijstweergave Kalender

De Flint, Amersfoort

Een heerlijke avond uit, naar een sfeervol theater met de mooiste producties: dat kan bij de Flint in Amersfoort. Vooraf kunt u heerlijk dineren in het restaurant Trek theaterkeuken & café en zij zorgen ervoor dat u op tijd klaar bent om te gaan genieten van de voorstelling. Voor de top aan Nederlands en internationaal toneel, (muziek)theater, cabaret, show, dans, musical en klassieke concerten zit u goed in de Flint.

Het gebouw van de Flint kent een rijke historie. In de zomer van 2014 is het pand vernieuwd, voor een geheel nieuwe beleving van het gebouw en meer mogelijkheden in de verschillende ruimtes. We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen: schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Komt u graag met het hele gezin? Ook voor onze jongste bezoekers bieden wij een spetterend aanbod, van peuters en kleuters tot grotere kinderen en jongeren. Kijk bij de leeftijdsaanduiding per voorstelling of de productie voor uw kind geschikt is.

En heeft u iets te vieren, zoals een bruiloft of een zakelijke bijeenkomst? Dan bieden onze vele zalen en arrangementen een oplossing op maat.