Flint Theaters Amersfoort agenda

Home » Provincies » Utrecht » Flint Theaters Amersfoort agenda

Flint Amersfoort, de Flint, theater Amersfoort

Theater Flint, Amersfoort Agenda

 

Klik op de kalender
voor de lijstweergave Kalender

De Flint, Amersfoort

Theater Flint al geopend in 1977.

Een heerlijke avond uit, naar een sfeervol theater met de mooiste producties: dat kan bij Theater Flint in Amersfoort. Vooraf kunt u heerlijk dineren in het restaurant Trek theaterkeuken & café en zij zorgen ervoor dat u op tijd klaar bent om te gaan genieten van de voorstelling. Voor de top aan Nederlands en internationaal toneel, (muziek)theater, cabaret, show, dans, musical en klassieke concerten zit u goed in de Flint.

Het gebouw van Theater Flint kent een rijke historie. Theater Flint is gebouwd in 1977 naar een ontwerp van Onno Greiner. Op 25 november 1990 brandde Theater Flint af en bedroeg de schade ruim 10 miljoen gulden. Het duurde ruim 3 jaar voordat Theater Flint in Amersfoort weer herbouwd werd op dezelfde locatie. In de zomer van 2014 is het pand vernieuwd, voor een geheel nieuwe beleving van het gebouw en meer mogelijkheden in de verschillende ruimtes. Theater Flint heeft twee grote zalen, de Rabobank Theaterzaal & de AFASzaal en daarnaast nog zeven subzalen.

Theater Flint werk nauw samen met Theater De Lieve Vrouw in Amersfoort

Agenda Theater Flint Amersfoort.

Op onze website treft u de mooiste theater voorstellingen van Theater Flint in Amersfoort in alle genres zoals Cabaret, Musical, Toneel, Dans, Klassiek, Familie & Jeugd, Muziek en Show. Bekijk onze aparte pagina van Theater Flint voor het totale overzicht, klik hier. Het adres van Theater Flint is Coninckstraat 60 in Amersfoort, postcode 3811 WK. Met ruim 10.000 voorstellingen is Theaterreserveringen de grootste theater website van Nederland en nog belangrijker, de verkoop is altijd gegarandeerd via Officiële voorverkoop en altijd zonder extra servicekosten, 100% betrouwbaar dus!

Naast de voorstellingen van Theater Flint tref je bij ons ook andere theaters aan bij jou in de buurt. Op onze website staan ruim 300 theaters verdeeld over alle provincies. Naast Theater Flint staan dus ook theaters uit Noord-Brabant, Zeeland, Noord-Holland, Gelderland, Zuid-Holland, Friesland, Groningen, Utrecht, Limburg, Overijssel, Drenthe, Flevoland.
Bestel je tickets of kaartjes voor Theater Flint dus via theaterreserveringen.com  en kom genieten in het culturele huis van de stad Amersfoort. Ontdek onze uitgebreide culturele agenda van Theater Flint.
Klik hier voor de theater agenda van Theater Flint of zoek in onze agenda op genre of een theater in de buurt van Amersfoort. Op onze theater agenda tref je een ruim aanbod in alle genres zoals Cabaret, Musical, Dans, Familie & Jeugd, Klassiek, Opera, show en Muziek.