Theater De Speeldoos, Baarn Agenda

Home » Provincies » Utrecht » Theater De Speeldoos, Baarn Agenda

Theater De Speeldoos, Baarn

Theater Baarn

 

Klik op de kalender
voor de lijstweergave Kalender

Theater De Speeldoos Baarn

In Baarn staat het Theater De Speeldoos en heeft meerdere zalen waaronder de Grote Theaterzaal met ruim 340 zitplaatsen en de Kleine Theaterzaal met maximaal 100 zitplaatsen. Theater de Speeldoos biedt graag iets extra’s bij haar voorstellingen, bv. een theater- of filmdiner. Ook worden er een paar maal per jaar theaterreizen verzorgt.

Theater De Speeldoos Baarn sinds 1975

Het eerste theater in Baarn is in 1928 geopend voor muziek, dans en theatervoorstellingen. Het duurde nog tot 1974 voordat Theater De Speeldoos haar intrek nam aan het gebouw aan de Rembrandlaan. Na een brand werd het theater officieel geopend op 15 september 1975. Na een verbouwing in 1983 kwam er een grote zaal bij het bestaande gebouw. In 2003 en 2011 zijn er ook verbouwingen geweest waarbij de grote en kleine zaal volledig zijn aangepakt.

 

Agenda Theater De Speeldoos Baarn.

Op onze website treft u de mooiste theater voorstellingen van Theater De Speeldoos in alle genres zoals Cabaret, Musical, Toneel, Dans, Klassiek, Familie & Jeugd, Muziek en Show. Bekijk onze aparte pagina van Theater De Speeldoos voor het totale overzicht, klik hier. Het adres van Theater De Speeldoos is Rembrandlaan 35 in Baarn, postcode 3741 TA. Met ruim 10.000 voorstellingen is Theaterreserveringen de grootste theater website van Nederland. Nog belangrijker, de verkoop is altijd gegarandeerd via Officiële voorverkoop en altijd zonder extra servicekosten, 100% betrouwbaar dus!

Naast de voorstellingen van Theater De Speeldoos tref je bij ons ook andere theaters aan bij jou in de buurt. Op onze website staan ruim 300 theaters verdeeld over alle provincies. Naast Theater De Speeldoos staan dus ook theaters uit Noord-Brabant, Zeeland, Noord-Holland, Gelderland, Zuid-Holland, Friesland, Groningen, Utrecht, Limburg, Overijssel, Drenthe, Flevoland.
Bestel je tickets of kaartjes voor Theater De Speeldoos dus via theaterreserveringen.com  en kom genieten in het culturele huis van de stad Baarn. Ontdek onze uitgebreide culturele agenda van Theater De Speeldoos.
Klik hier voor de theater agenda van Theater De Speeldoos of zoek in onze agenda op genre of een theater in de buurt van Baarn. Op onze theater agenda tref je een ruim aanbod in alle genres zoals Cabaret, Musical, Dans, Familie & Jeugd, Klassiek, Opera, show en Muziek.

Over TheaterReserveringen

Verkoop uitsluitend via officiële voorverkoop, geen extra reserveringskosten en 100% betrouwbaar

Theater reserveringen heeft op jaarbasis ruim 10.000 voorstellingen die je eenvoudig kunt inzien op onze theater agenda. Theater tickets bestel je eenvoudig via één van onze partners waaraan je ook de betaling verder afrond. Hiermee bent u altijd verzekert van de mooiste plaatsen voor de voordeligste prijs. Theater kaartjes voor alle genres zoals cabaret, musical, dans, opera, familie en jeugdvoorstellingen, muziek en show. Van de grootste producties zoals Soldaat van Oranje tot de kleinste plaatselijke voorstelling, je vind ze allemaal op TheaterReserveringen.com. Met ruim 300 theaters is er altijd wel een voorstelling bij jou in de buurt te vinden. Tickets zonder extra servicekosten! Je betaald niets voor onze dienst, de betaling vind altijd plaats via de officiële voorverkoopkanalen. Kaartjes kopen voor Guido Weijers, Soldaat van Oranje, André Hazes, De Toppers, etc.