Schouwburg Middelburg

Home » Provincies » Zeeland » Schouwburg Middelburg

Zeeland, Middelburg, Schouwburg Middelburg

Schouwburg, Middelburg Agenda

 

Klik op de kalender
voor de lijstweergave Kalender

Schouwburg Middelburg

Ons theaterrestaurant heeft een prachtig zicht op de monumentale Koepoort en de Stadsveste.
Het restaurant heeft een open karakter en is ingericht met een fris en modern interieur. Bij onderstaande voorstellingen is het restaurant geopend vanaf 17.30 uur en kunt u kiezen uit de vele gerechten die vermeld staan op de steeds wisselende menukaart.

Schouwburg Middelburg als locatie voor uw evenement: het ideale decor voor iedere ontmoeting zowel particulier als zakelijk.

Het gehele seizoen is er een grote diversiteit aan voorstellingen te zien in het theater, maar er is meer mogelijk. Zo kunnen wij een professioneel podium bieden voor amateurgezelschappen en scholen. Ook kunnen beide locaties gehuurd worden.

De theaterzaal (550 plaatsen) is bijzonder geschikt voor presentaties en conferenties. Voor kleinere groepen biedt het theater ruimtes aan voor vergaderingen, presentatie en diners. De beneden- en bovenfoyers zijn ideaal voor beurspresentaties, feesten, diners en recepties. In combinatie met de theaterzaal is dit een perfecte combinatie voor uw bedrijfsevenement.

 

De accommodatie ligt centraal en is voorzien van de modernste theaterfaciliteiten en een goede horecaorganisatie. Daarnaast zijn we in het bezit van een kassa reserveringssysteem waarmee iedere kaartverkoop eenvoudig geregeld kan worden.

Samen met uw collega’s of zakelijke relaties een complete avond uit? Maak een keuze uit een van de vele voorstellingen en combineer uw keuze met een arrangement.