Theater aan het Spui Den Haag

Home » Provincies » Zuid-Holland » Den Haag theaters » Theater aan het Spui Den Haag

Theater aan het Spui Den Haag

Theater aan het Spui, Den Haag Agenda

 

Klik op de kalender
voor de lijstweergave Kalender

Theater aan het Spui, Den Haag

Theater aan het Spui heeft de beschikking over drie zalen, allen met een vlakke vloer, twee binnen het complex, een aan de Constant Rebequeplein 20a elders in de stad. De grote zaal van Theater aan het Spui heeft een capaciteit van 360 plaatsen en een variabel speelvlak van 217 m2, de kleine zaal heeft 170 plaatsen en een variabel speelvlak van 98m2. De zaal elders heeft 80 plaatsen op een vaste tribune en een speelvlak van 72m2. Er wordt voornamelijk toneel en dans geprogrammeerd.

 

Theater aan het Spui sinds 1993

Op 6 maart 1993 werd aan het Spui 187 in Den Haag een groot complex, ontworpen door architect Herman Hertzberger. Geopend waarin opgenomen het Theater aan het Spui, woningen, bedrijfsruimte, enkele culturele instellingen, een restaurant en café, filmhuis. Het theater werd geopend met Miau, een eigen productie van Guusje Eijbers. In 2003 werd het theater en het filmhuis met een nieuwe doorgang aan elkaar verbonden.

Het theater huisvest een aantal festivals als Todaysart, CaDance, Movies that Matter, Holland Dance Festival en Writers Unlimited (voorheen Winternachten).

Het Theater aan het Spui is de opvolger van het HOT en Theater aan de Haven. Per 1 januari 2017 fuseerde het theater met de Koninklijke Schouwburg, het Nationale Toneel en NTjong onder de verzamelnaam Het Nationaal Theater.

 

Agenda Theater aan het Spui, Den Haag.

Op onze website treft u de mooiste theater voorstellingen van Theater aan het Spui in alle genres zoals Cabaret, Musical, Toneel, Dans, Klassiek, Familie & Jeugd, Muziek en Show. Bekijk onze aparte pagina van Theater aan het Spui in Den Haag voor het totale overzicht, klik hier. Het adres van Theater aan het Spui is Spui 187 in Den Haag, postcode 2511 BN. Met ruim 10.000 voorstellingen is Theaterreserveringen de grootste theater website van Nederland. Nog belangrijker, de verkoop is altijd gegarandeerd via Officiële voorverkoop en altijd zonder extra servicekosten, 100% betrouwbaar dus!

Naast de voorstellingen van Theater aan het Spui tref je bij ons ook andere theaters aan bij jou in de buurt. Op onze website staan ruim 300 theaters verdeeld over alle provincies. Naast Theater aan het Spui staan dus ook theaters uit Noord-Brabant, Zeeland, Noord-Holland, Gelderland, Zuid-Holland, Friesland, Groningen, Utrecht, Limburg, Overijssel, Drenthe, Flevoland.
Bestel je tickets of kaartjes voor Theater aan het Spui dus via theaterreserveringen.com  en kom genieten in het culturele huis van de stad Den Haag. Ontdek onze uitgebreide culturele agenda van Theater aan het Spui.
Klik hier voor de theater agenda van Theater aan het Spui of zoek in onze agenda op genre of een theater in de buurt van Den Haag. Op onze theater agenda tref je een ruim aanbod in alle genres zoals Cabaret, Musical, Dans, Familie & Jeugd, Klassiek, Opera, show en Muziek.

Verkoop uitsluitend via officiële voorverkoop, geen extra reserveringskosten en 100% betrouwbaar

Theater reserveringen heeft op jaarbasis ruim 10.000 voorstellingen die je eenvoudig kunt inzien op onze theater agenda. Theater tickets bestel je eenvoudig via één van onze partners waaraan je ook de betaling verder afrond. Hiermee bent u altijd verzekert van de mooiste plaatsen voor de voordeligste prijs. Theater kaartjes voor alle genres zoals cabaret, musical, dans, opera, familie en jeugdvoorstellingen, muziek en show. Van de grootste producties zoals Soldaat van Oranje tot de kleinste plaatselijke voorstelling, je vind ze allemaal op TheaterReserveringen.com. Met ruim 300 theaters is er altijd wel een voorstelling bij jou in de buurt te vinden. Tickets zonder extra servicekosten! Je betaald niets voor onze dienst, de betaling vind altijd plaats via de officiële voorverkoopkanalen. Kaartjes kopen voor Guido Weijers, Soldaat van Oranje, André Hazes, De Toppers, etc.