Isala theater Capelle aan den IJssel

Home » Provincies » Zuid-Holland » Isala theater Capelle aan den IJssel

Isala Theater, Capelle aan den IJssel

Isala theater, Capelle aan den IJssel, Agenda

 

Klik op de kalender
voor de lijstweergave Kalender

Isala theater, Capelle aan den IJssel

In Capelle aan den IJssel staat het Isala theater met twee zalen. De Grote zaal heeft 512 zitplaatsen, de Luc Lutz zaal 151 zitplaatsen. Isala is de naam die de Romeinen lang geleden gaven aan de Hollandsche IJssel. Het Isala Theater opende zijn deuren in september 1999.

Isala Theater Capelle aan den IJssel sinds 1999

In 1998/1999 werd aan het stadsplein 5 in Capelle aan den IJssel een cultureel centrum gebouwd met twee zalen naar ontwerp van de architecten Martien van Goor en Eric Huijtens in opdracht van de gemeente. Isala is de oude naam van de rivier de IJssel. Het Isala theater werd op 17 september 1999 geopend met een muzikale avond o.l.v. Cor Bakker. In 2005 vond er o.l.v. het zelfde architectenduo een verbouwing plaats: verplaatsing voorgevel en en extra kantoor.

Het Isala Theater heeft een grote zaal, met orkestbak, biedt plaats aan 512 bezoekers en heeft een lijsttoneel van 12,58 meter breed en 7,35 meter hoog. Het toneel zelf is 29,2 meter breed, 11,16 meter diep en 9,92 meter hoog. De Luc Lutz-zaal heeft een vlakke vloer met een variabel speelvlak van 58m2. Er wordt voornamelijk (kinder)toneel, cabaret en muziek(theater) geprogrammeerd.

 

Agenda Isala Theater Capelle aan den IJssel.

Op onze website treft u de mooiste theater voorstellingen van het Isala Theater in alle genres zoals Cabaret, Musical, Toneel, Dans, Klassiek, Familie & Jeugd, Muziek en Show. Bekijk onze aparte pagina van het Isala Theater voor het totale overzicht, klik hier. Het adres van het Isala Theater is Stadsplein 5 in Capelle aan den IJssel, postcode 2903 HH. Met ruim 10.000 voorstellingen is Theaterreserveringen de grootste theater website van Nederland. Nog belangrijker, de verkoop is altijd gegarandeerd via Officiële voorverkoop en altijd zonder extra servicekosten, 100% betrouwbaar dus!

Naast de voorstellingen van het Isala Theater tref je bij ons ook andere theaters aan bij jou in de buurt. Op onze website staan ruim 300 theaters verdeeld over alle provincies. Naast het Isala Theater staan dus ook theaters uit Noord-Brabant, Zeeland, Noord-Holland, Gelderland, Zuid-Holland, Friesland, Groningen, Utrecht, Limburg, Overijssel, Drenthe, Flevoland.
Bestel je tickets of kaartjes voor het Isala Theater dus via theaterreserveringen.com  en kom genieten in het culturele huis van Capelle aan den IJssel. Ontdek onze uitgebreide culturele agenda van het Isala Theater.
Klik hier voor de theater agenda van het Isala Theater of zoek in onze agenda op genre of een theater in de buurt van Capelle aan den IJssel. Op onze theater agenda tref je een ruim aanbod in alle genres zoals Cabaret, Musical, Dans, Familie & Jeugd, Klassiek, Opera, show en Muziek.

Verkoop uitsluitend via officiële voorverkoop, geen extra reserveringskosten en 100% betrouwbaar

Theater reserveringen heeft op jaarbasis ruim 10.000 voorstellingen die je eenvoudig kunt inzien op onze theater agenda. Theater tickets bestel je eenvoudig via één van onze partners waaraan je ook de betaling verder afrond. Hiermee bent u altijd verzekert van de mooiste plaatsen voor de voordeligste prijs. Theater kaartjes voor alle genres zoals cabaret, musical, dans, opera, familie en jeugdvoorstellingen, muziek en show. Van de grootste producties zoals Soldaat van Oranje tot de kleinste plaatselijke voorstelling, je vind ze allemaal op TheaterReserveringen.com. Met ruim 300 theaters is er altijd wel een voorstelling bij jou in de buurt te vinden. Tickets zonder extra servicekosten! Je betaald niets voor onze dienst, de betaling vind altijd plaats via de officiële voorverkoopkanalen. Kaartjes kopen voor Guido Weijers, Soldaat van Oranje, André Hazes, De Toppers, etc.