Stadstheater Zoetermeer agenda

Home » Provincies » Zuid-Holland » Stadstheater Zoetermeer agenda

Stadstheater, Zoetermeer Agenda

 

Klik op de kalender
voor de lijstweergave Kalender

Stadstheater, Zoetermeer

Bekende artiesten van internationale allure, lokale verenigingen of aanstormend talent. Het Stadstheater biedt een podium aan zowel professionele artiesten als amateurverenigingen. Het bijzondere van het theater is dat tijdens een voorstelling de wereld even stil staat. Word geconfronteerd, betoverd of ontroerd. Wij staan klaar om u gastvrij te onthalen en u een onvergetelijke belevenis te bieden.

Naast de eerste rang kunt u ook in de Grote Zaal kiezen voor de Gouden Rang en een avondje theater beleven als een VIP.

U zit op prachtige plaatsen op rij 5 in de zaal, uw tafel met koffie of thee staat voor aanvang klaar en in de pauze kunt u weer aan deze tafel terecht voor uw pauzedrankje met een schaaltje nootjes. En met onze garderobeservice verzorgen wij het ophangen en afhalen van uw jas.

Dat is nog eens een avondje uit! De prijs van een Gouden Rang-ticket staat, indien beschikbaar, in de brochure vermeld bij iedere voorstelling en online wanneer u de Gouden Rang-stoelen kiest.

Het Stadstheater biedt rondom de voorstellingen leuke extra’s, zoals interessante inleidingen voorafgaand aan een voorstelling of een swingende afterparty na een voorstelling in het Theatercafé.

Heeft u een hart voor cultuur in Zoetermeer en omstreken en het Stadstheater in het bijzonder? Zit u graag op de eerste rang? En wordt u blij van kortingen en andere privileges? Word dan StadstheaterVriend!
Met uw financiële bijdrage levert u niet alleen een waardevolle ondersteuning aan het aanbod van het Stadstheater, maar u profiteert bovendien van vele exclusieve vriendenvoordelen! U wordt al StadstheaterVriend voor slechts € 30,- per theaterseizoen. Wilt u samen (met uw partner) profiteren van onze aantrekkelijke Vriendenvoordelen? Kies dan voor StadstheaterVriend VOOR2 (slechts € 50,- per theaterseizoen).