Theater De Veste, Delft agenda

Home » Provincies » Zuid-Holland » Theater De Veste, Delft agenda

Theater De Veste Delft

Theater De Veste, Delft Agenda

 

Klik op de kalender
voor de lijstweergave Kalender

Theater De Veste, Delft

Direct naast het hart van de historische binnenstad van Delft ligt het moderne Theater de Veste.

Theater de Veste sinds 1996

In het Zuidpoortgebied van Delft staat Theater de Veste dat in januari 1996 officieel geopend als vervanging van het afgebrande theater Stadsdoelen en het kleinere Waagtheater.

De zaal, met een balkon en orkestbak, heeft een capaciteit van 520 zitplaatsen. Door de platte, brede bouw in een lichte schelpvorm is deze intiem en zit het publiek dicht op het podium.
Het lijsttoneel heeft een opening van 12 meter breed en 7 meter hoog. Het toneel zelf meet 24 meter breed, 13 meter diep en 17 meter hoog.
Er wordt breed geprogrammeerd.

 

Agenda Theater de Veste Delft.

Op onze website treft u de mooiste theater voorstellingen van Theater de Veste in alle genres zoals Cabaret, Musical, Toneel, Dans, Klassiek, Familie & Jeugd, Muziek en Show. Bekijk onze aparte pagina van Theater de Veste voor het totale overzicht, klik hier. Het adres van Theater de Veste is Asvest 1 in Delft, postcode 2611 PK. Met ruim 10.000 voorstellingen is Theaterreserveringen de grootste theater website van Nederland. Nog belangrijker, de verkoop is altijd gegarandeerd via Officiële voorverkoop en altijd zonder extra servicekosten, 100% betrouwbaar dus!

Naast de voorstellingen van Theater de Veste tref je bij ons ook andere theaters aan bij jou in de buurt. Op onze website staan ruim 300 theaters verdeeld over alle provincies. Naast Theater de Veste Delft staan dus ook theaters uit Noord-Brabant, Zeeland, Noord-Holland, Gelderland, Zuid-Holland, Friesland, Groningen, Utrecht, Limburg, Overijssel, Drenthe, Flevoland.
Bestel je tickets of kaartjes voor Theater de Veste dus via theaterreserveringen.com  en kom genieten in het culturele huis van de stad Delft. Ontdek onze uitgebreide culturele agenda van Theater de Veste.
Klik hier voor de theater agenda van Theater de Veste of zoek in onze agenda op genre of een theater in de buurt van Delft. Op onze theater agenda tref je een ruim aanbod in alle genres zoals Cabaret, Musical, Dans, Familie & Jeugd, Klassiek, Opera, show en Muziek.

Verkoop uitsluitend via officiële voorverkoop, geen extra reserveringskosten en 100% betrouwbaar

Theater reserveringen heeft op jaarbasis ruim 10.000 voorstellingen die je eenvoudig kunt inzien op onze theater agenda. Theater tickets bestel je eenvoudig via één van onze partners waaraan je ook de betaling verder afrond. Hiermee bent u altijd verzekert van de mooiste plaatsen voor de voordeligste prijs. Theater kaartjes voor alle genres zoals cabaret, musical, dans, opera, familie en jeugdvoorstellingen, muziek en show. Van de grootste producties zoals Soldaat van Oranje tot de kleinste plaatselijke voorstelling, je vind ze allemaal op TheaterReserveringen.com. Met ruim 300 theaters is er altijd wel een voorstelling bij jou in de buurt te vinden. Tickets zonder extra servicekosten! Je betaald niets voor onze dienst, de betaling vind altijd plaats via de officiële voorverkoopkanalen. Kaartjes kopen voor Guido Weijers, Soldaat van Oranje, André Hazes, De Toppers, etc.