Theater Het Kruispunt, Barendrecht Agenda

Home » Provincies » Zuid-Holland » Theater Het Kruispunt, Barendrecht Agenda

Theater Het Kruispunt Barendrecht

Het Kruispunt, Barendrecht – agenda

Klik op de kalender
voor de lijstweergave Kalender

Theater Het Kruispunt, Barendrecht

Theater Het Kruispunt Barendrecht sinds 1994

De gemeente Barendrecht heeft in 1993 opdracht gegeven tot de bouw van Theater Het Kruispunt aan de Middenlaan. In September 1994 was de officiële opening van Theater Het Kruispunt met een concert van Laura Figi.

In de zomer van 2004 werd de theaterzaal ingrijpend verbouwd. De multifunctionele zaal veranderde in een zaal met een vaste stoelopstelling. Het theater nam in 2007 café De Alleman in eigen beheer over met aangepaste openingstijden en in januari 2014 verhuisde de bibliotheek naar De Baerne.

Op 13 oktober 2015 besloot de gemeenteraad van Barendrecht dat Het Kruispunt weer moest gaan bruisen. Het Kruispunt moest weer dé ontmoetingsplek voor alle Barendrechters worden, waar iedereen zich welkom voelt. In de zomer van 2016 is Theater Het Kruispunt omgevormd en verbouwd aan de hand van een ontwerp van Hanratharchitect uit Rotterdam en in oktober 2016 is het gebouw met alle nieuwe functies en ambities in gebruik genomen.

 

Agenda Theater Het Kruispunt Barendrecht.

Op onze website treft u de mooiste theater voorstellingen van Theater Het Kruispunt in alle genres zoals Cabaret, Musical, Toneel, Dans, Klassiek, Familie & Jeugd, Muziek en Show. Bekijk onze aparte pagina van Theater Het Kruispunt in Barendrecht voor het totale overzicht, klik hier. Het adres van Theater Het Kruispunt is Middenbaan 111 in Barendrecht, postcode 2991 CS. Met ruim 10.000 voorstellingen is Theaterreserveringen de grootste theater website van Nederland. Nog belangrijker, de verkoop is altijd gegarandeerd via Officiële voorverkoop en altijd zonder extra servicekosten, 100% betrouwbaar dus!

Naast de voorstellingen van Theater Het Kruispunt tref je bij ons ook andere theaters aan bij jou in de buurt. Op onze website staan ruim 300 theaters verdeeld over alle provincies. Naast Theater Het Kruispunt staan dus ook theaters uit Noord-Brabant, Zeeland, Noord-Holland, Gelderland, Zuid-Holland, Friesland, Groningen, Utrecht, Limburg, Overijssel, Drenthe, Flevoland.
Bestel je tickets of kaartjes voor Theater Het Kruispunt dus via theaterreserveringen.com  en kom genieten in het culturele huis van Barendrecht. Ontdek onze uitgebreide culturele agenda van Theater Het Kruispunt.
Klik hier voor de theater agenda van Theater Het Kruispunt of zoek in onze agenda op genre of een theater in de buurt van Barendrecht. Op onze theater agenda tref je een ruim aanbod in alle genres zoals Cabaret, Musical, Dans, Familie & Jeugd, Klassiek, Opera, show en Muziek.

Verkoop uitsluitend via officiële voorverkoop, geen extra reserveringskosten en 100% betrouwbaar

Theater reserveringen heeft op jaarbasis ruim 10.000 voorstellingen die je eenvoudig kunt inzien op onze theater agenda. Theater tickets bestel je eenvoudig via één van onze partners waaraan je ook de betaling verder afrond. Hiermee bent u altijd verzekert van de mooiste plaatsen voor de voordeligste prijs. Theater kaartjes voor alle genres zoals cabaret, musical, dans, opera, familie en jeugdvoorstellingen, muziek en show. Van de grootste producties zoals Soldaat van Oranje tot de kleinste plaatselijke voorstelling, je vind ze allemaal op TheaterReserveringen.com. Met ruim 300 theaters is er altijd wel een voorstelling bij jou in de buurt te vinden. Tickets zonder extra servicekosten! Je betaald niets voor onze dienst, de betaling vind altijd plaats via de officiële voorverkoopkanalen. Kaartjes kopen voor Guido Weijers, Soldaat van Oranje, André Hazes, De Toppers, etc.