Queen – I Want To Break Free

Home » Agenda TheaterReserveringen » Muziek » Queen – I Want To Break Free

besteltickets

 

Queen

I Want To Break Free

Op 24 november 2016 is het 25 jaar geleden dat Freddie Mercury, de zanger van de band Queen en één van de grootste entertainers die de wereld ooit heeft gekend, op 45-jarige leeftijd overleed aan de gevolgen van aids.

Speelperiode; november 2017 t/m januari 2018

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

Zowel Freddie als de talloze hits die hij ons heeft geschonken, zijn tijdloze klassiekers geworden. Nu staat de grootste theatershow ooit `I Want To Break Free!” over het leven van Freddie Mercury en Queen, in de theaters, met o.a. Timothy Drake en Linda Kindesbergen.

Je wordt als publiek meegenomen naar een minutieus nagebouwd decor van de grote stadionconcerten, waarmee de band in de jaren ´80 hun absolute hoogtepunten beleefde, zoals bekend van de DVD’s Live In Wembley en Live In Boedapest. In deze ruim 2 uur durende ode komen alle grote hits van zowel Queen als Freddies solowerk voorbij, gecombineerd met beroemde scènes uit de videoclips, inclusief alle (extravagante) kostuums en attributen.

Op een groot videoscherm wordt d.m.v. sfeerbeelden, foto’s, teksten en livebeelden het verhaal achter Freddie en Queen verteld. Een speciale gastrol is weggelegd voor Linda Kinsbergen, die met haar ongelofelijke gelijkenis zowel qua uiterlijk als stem de rol van Montserrat Caballé vertolkt in het epische Barcelona. Uiteraard alles live gespeeld en gezongen! Een hoogtepunt dit theaterseizoen, of om met Freddies eigen woorden te eindigen “The bigger the better”!

 

Queen

 

Queen

 

 

 

 

 

 

weetwaarjekoopt

Leave a Reply

Your email address will not be published.