Remy van Kesteren

Home » Agenda TheaterReserveringen » Klassiek » Remy van Kesteren
Remy van Kesteren

besteltickets

 

Remy van Kesteren

RELEAVE

Als klassiek geschoolde harpist gaat Remy van Kesteren op ontdekkingstocht naar andere genres, zoals pop, minimal en improvisatie. Hij creëert zijn eigen muzikale wereld met eigen composities: een mengeling van neo-klassieke minimal, electronica en jazz, waarbij de grenzen tussen genres en vormen worden overschreden.

Speelperiode; februari 2019 t/m april 2019

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

Remy een samenwerking aan met het Blauwe Uur, een collectief van lichtkunstenaars die erom bekend staan een ruimte om te kunnen toveren naar een poëtische nieuwe wereld.

Op zijn tiende studeerde Remy van Kesteren al aan het conservatorium en voordat hij was afgestudeerd organiseerde hij twee succesvolle edities van zijn eigen Dutch Harp Festival. Hij won de grootste internationale harp competitie ter wereld, speelde onder meer in Carnegie Hall en op Night of the Proms en werkte samen met balletchoreograaf Hans van Manen. Hij bracht een plaat uit bij het prestigieuze Deutsche Grammaphone, zijn debuutalbum Tomorrow Eyes. In 2018 ging zijn eerste eigen geschreven compositie voor harp, band en orkest in première bij Het Nationaal Ballet in een samenwerking met choreograaf Ernst Meisner.

 

Remy van Kesteren

 

Remy van Kesteren

 

 

weetwaarjekoopt

Leave a Reply

Your email address will not be published.