René Froger

Home / Z_Archief / René Froger
René Froger

besteltickets

 

René Froger

Favourites in Concert

In het seizoen 2018/2019 keert René Froger na 3 jaar terug in de Nederlandse theaters. Een theatershow van René Froger staat altijd borg voor kwaliteit, een avond lang zingen, swingen en genieten van deze ras entertainer nummer 1.

Speelperiode; oktober 2018 –  maart 2019

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

Van de Engelstalige powerballades en swingende evergreens tot aan de Nederlandstalige meezingers; alle muzikale pareltjes passeren in zijn bijzondere nieuwe tournee de revue. Het ultieme feest der herkenning! Een muzikale smaakmaker van de bovenste plank die bewijst niet voor niets ruim 30 jaar borg te staan voor uitverkochte theatertournees en concerten. Samen met zijn orkest en Frogettes zal hij u ook nu weer weten te verrassen.

De vorige theatershow van de 57-jarige Froger, René Froger 30 jaar hits in concert, vond plaats in 2015. De zanger is jaarlijks te zien met Topper-collega’s Jeroen van der Boom, Jan Smit en Gerard Joling in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam.

Froger scoorde in 1989 zijn eerste hit met Alles kan een mens gelukkig maken. Daarna volgden hits als Say Hello en This the moment.

 

René Froger

 

René Froger

 

 

weetwaarjekoopt

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.