Revue van Toen en Nu Dinnershow

Home / Z_Archief / Revue van Toen en Nu Dinnershow
Revue van Toen en Nu Dinnershow

besteltickets

 

Revue van Toen en Nu

Dinnershow

In de show zien we hilarische sketches van André van duin en natuurlijk de bekende liedjes als Als de zon schijnt, Pizza en Er staat een paard in de gang. Daarnaast zal presentator en zanger Harold Verwoert de liedjes van vroeger ten gehore brengen en kan en mag iedereen meezingen of, indien mogelijk, een dansje doen.

Speelperiode; september 2018 –  november 2018

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

Een muzikale en interactieve show met zanger/presentator Harold Verwoert en entertainer, en van Duin imitator, Bart Juwett.

Het gevoel van de oude revue met zang, dans, variété, buikspreken en veel humor zal een feest der herkenning zijn. Maar er worden ook uitstapjes gemaakt naar recentere hits en gebeurtenissen! In deze show wordt het publiek meegenomen op een nostalgische reis met een lach en een traan maar vooral veel tranen van het lachen!
Harold Verwoert is al jaren werkzaam als zanger en presenator, na zijn start in het theater met Jeans presenteerde hij later programmas voor RTL4, SBS6 en omroep MAX.
Bart Juwett is een allround entertainer en verzorgd al ruim 25 jaar optredens en shows in heel Nederland. Ook als buikspreker en van Duin imitator is hij een graag geziene gast op de Nederlandse televisie. Bart is grappig, uniek, altijd enthousiast en met zijn ruim 20 prachtige poppen is iedere act een daverend succes bij jong en oud!

 

Revue van Toen en Nu Dinnershow

 

Revue van Toen en Nu

 

 

weetwaarjekoopt