Richard van Hooijdonk

Home » Agenda TheaterReserveringen » Show » Richard van Hooijdonk
Richard van Hooijdonk

besteltickets

 

Richard van Hooijdonk

Welcome to the Future

Het jaar 2030, ben jij er klaar voor? Een spannende ontdekkingsreis door de toekomst met topspreker, trendwatcher & futurist Richard van Hooijdonk. Welke toekomst brengt technologie ons? Rijden we straks allemaal in zelfrijdende auto’s? Zorgen chips in ons lichaam er straks voor dat we ouder worden? Printen we alles wat we nodig uit met een 3D printer? Gaan we naar mars? En hoe ziet het leven er straks uit met zon- en windenergie? Wonen en werken we straks samen met robots?

Speelperiode; oktober 2018 t/m maart 2019

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

Tijdens een inspirerende en wervelende theatershow neemt Richard van Hooijdonk je mee naar de toekomst die zoveel zal betekenen dat je er maandenlang over zal napraten.

Richard van Hooijdonk:
Trendwatcher en futurist Richard van Hooijdonk geeft wereldwijd inspirerende lezingen over de manier waarop technologie de manier waar we leven en werken gaat veranderen. Bijna 500.000 mensen bezochten zijn voorstellingen, lezingen en inspiratiesessies. Daarnaast is hij regelmatig te zien op televisie bij RTL, BNR en VARA. Ook presenteert hij iedere week ‘Mindshift’ op BNR. Samen met zijn onderzoeksteam van ruim 20 specialisten onderzoekt hij dagelijks de impact van technologie.

 

Richard van Hooijdonk

 

Richard van Hooijdonk

 

 

 

 

weetwaarjekoopt

Leave a Reply

Your email address will not be published.