Rundfunk

besteltickets

 

Rundfunk

Werkvoorstelling

Het duo van Rundfunk gaat het theater in. Televisieserie Rundfunk krijgt een eigen theaterversie. Acteurs Yannick van de Velde en Tom van Kalmthout werken aan een avondvullend programma

Speelperiode; mei 2017 t/m juni 2017

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

Rundfunk is een populair absurdistisch programma dat zich afspeelt op een fictieve middelbare school. Het programma kwam voort uit een theatershow van een half uur die de twee mannen eerder op De Parade speelden.

Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde zijn de bedenkers, schrijvers en hoofdrolspelers van de absurdistische en immens populaire comedy Rundfunk. Maar na twee succesvolle televisieseizoenen in de wondere wereld van het middelbare schoolleven, keren de mannen terug naar hun oude liefde: theater. Hun eerste avondvullende voorstelling ‘Fundrunk’ belooft absurdistische scènes, lompe acts en slechte dans. Een rollercoaster aan emoties in een krankzinnig pretpark ontworpen door twee sadisten omschrijft misschien het best hoe echt best wel super geinig ‘Fundrunk’ gaat worden.

Rundfunk heeft in korte tijd een grote groep fans aan zich weten te binden. Vooral de leraar Duits, gespeeld door Pierre Bokma, is mega populair en zorgt elke week voor veel reacties op social media. Bokma zal waarschijnlijk niet in de voorstelling te zien zijn.

Rundfunk werd in 2015 ontdekt in 3Lab, een week op de Publieke Omroep waarin met nieuwe programma’s geëxperimenteerd wordt. Rundfunk kwam destijds als grote winnaar uit de bus.

Komen de personages uit de serie terug in deze voorstelling? Neen. Gaat ‘Fundrunk’ ook over een middelbare school? Neen. Wordt het net zo grappig als de serie? Absoluut.

 

Rundfunk

 

Rundfunk

 

 

 

 

 

weetwaarjekoopt

Leave a Reply

Your email address will not be published.