Saman Amini’s Theaterconcert – ticket verkoop

Saman Amini's Theaterconcert

Koop kaarten

Saman Amini

Theaterconcert

Een Muzikale Beleving die je niet Mag Missen

We zijn verheugd om u kennis te laten maken met een van de meest betoverende voorstellingen van dit seizoen: Saman Amini’s Theaterconcert.

Na het succes van eerdere werken zoals Saman Amini’s Integratieplan (★★★★★), A Seat At The Table (★★★★★) en Samenloop van Omstandigheden (★★★★★) betovert veelgeprezen theatermaker en muzikant Saman Amini opnieuw met Onaantastbaar. Een theatraal concert met Nederlandstalige songs van zijn langverwachte album. In Onaantastbaar legt Saman zijn ziel bloot in een show waarin muziek en verhaal moeiteloos samensmelten tot een adembenemende ervaring over zijn reis weg uit depressie.

Onaantastbaar doorbreekt een van de grootste taboes van onze tijd: depressie en de verwoestende impact ervan. Puttend uit zijn eigen ervaringen nodigt Saman het publiek uit om zowel hun eigen worstelingen als die van de medemens te omarmen en het taboe rondom depressie te doorbreken. Ondersteund door de veelzijdige muzikant Martin Verheesen verweeft Onaantastbaar rauwe en kwetsbare songs uit diverse muziekgenres, van Conscious Hip-Hop tot aan Pop. Saman spreekt, rapt en zingt taal die recht uit het hart komt.

De voorstelling gaat in 2024 en 2025 op tournee door het hele land in de theaters en popzalen.

Een Avond vol Emotie en Muziek

Saman Amini, een veelzijdige artiest van Iraanse afkomst, heeft de afgelopen jaren naam gemaakt als acteur, zanger en theatermaker. Zijn theaterconcert is een unieke mix van muziek, persoonlijke verhalen en maatschappelijke thema’s. Dit concert biedt een diepgaande en emotionele ervaring die zowel raakt als inspireert.

Het Verhaal van Saman Amini

Saman Amini werd geboren in Iran en verhuisde op jonge leeftijd naar Nederland. Zijn bijzondere achtergrond en rijke cultuur vormen de basis van zijn kunst. In zijn theaterconcert neemt hij het publiek mee op een reis door zijn leven, van zijn jeugd in Iran tot zijn carrière in Nederland. Met pakkende anekdotes en intieme verhalen biedt Amini een kijkje in zijn wereld en de uitdagingen en successen die hij heeft ervaren.

Muzikale Meesterwerken

Wat dit theaterconcert echt bijzonder maakt, is de muziek. Saman Amini staat bekend om zijn krachtige stem en zijn vermogen om verschillende muziekstijlen te combineren. Van traditionele Iraanse melodieën tot moderne Nederlandse pop en alles daartussenin, zijn concert is een muzikaal feest voor de zintuigen. De liedjes zijn niet alleen mooi om naar te luisteren, maar dragen ook diepe boodschappen die resoneren met het publiek.

Waarom je Deze Voorstelling Moet Zien

  • Unieke Mix van Culturen: Saman Amini brengt het beste van twee werelden samen in een voorstelling die zowel verrijkend als entertainend is.
  • Diepgaande Verhalen: Laat je meevoeren door de persoonlijke en ontroerende verhalen van Saman Amini, die een nieuwe dimensie toevoegen aan de muziek.
  • Ongelooflijke Muziek: Geniet van een avond vol prachtige muzikale uitvoeringen die variëren van traditioneel tot modern.
  • Maatschappelijke Thema’s: De voorstelling raakt aan actuele en relevante onderwerpen, waardoor het niet alleen een artistieke, maar ook een reflectieve ervaring is.

Boek Nu Uw Tickets

Mis deze unieke kans niet om Saman Amini live te zien en te horen. Zijn theaterconcert belooft een onvergetelijke avond te worden vol emotie, muziek en verhalen. Reserveer vandaag nog uw tickets via TheaterReserveringen.com en verzeker uzelf van de beste plekken in de zaal.

Kom en ervaar de magie van Saman Amini’s Theaterconcert. We kijken ernaar uit u te verwelkomen in het theater!


Veelgestelde Vragen

Waar vindt het theaterconcert plaats? Het theaterconcert van Saman Amini wordt uitgevoerd in diverse theaters door heel Nederland. Kijk op onze website voor een locatie bij u in de buurt.

Hoe lang duurt de voorstelling? De voorstelling duurt ongeveer twee uur, inclusief een pauze.

Zijn er leeftijdsrestricties? De voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar.

 

 

YouTube

Saman Amini

Info & Prijs

 

 

Wil je weten wanneer er nieuwe (Première) voorstellingen zijn, blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen. Abonneer je op onze Social-media pagina’s of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 

 

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens
uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken.


Lees onze privacyverklaring.

 

 
 
        X    Youtube

Weet waar je koopt

Laat een berichtje achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.