See You in Heaven

Home » Agenda TheaterReserveringen » Muziek » See You in Heaven

besteltickets

 

See You in Heaven

Een goddelijke jamsessie in een muzikaal walhalla!

See You in Heaven neemt u mee in een reis naar een paradijselijk podium. Vol muzikale en persoonlijke herinneringen aan grote artiesten die niet meer onder ons zijn. A ticket to Heaven, afdeling ‘Beroemde Muzikanten’, waar Michael Jackson ‘moonwalkt’, John Lennon in een hemelbed de vrede bewaart. Waarin Hazes samen met zijn grote held Louis Prima een knakworst in een biertje roert en Whitney Houston ‘Always Will Love You’!

Speelperiode;  oktober 2017 t/m november 2017

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

Vincent Bijlo gidst ons naar de eeuwigheid waar een band met zangeres Laise Sanches (The Soul of Motown) en de zangers van Dri3man. Ferry van Leeuwen (Edwin Evers Band), Nick Bult (Top 2000 Live) en Lodewijk van Gorp (Marco Borsato) de sterren van de hemel spelen. Voor even weer samen met de supersterren van weleer en de gedachten en emoties die hun muziek bij ons oproept.

Aan de basis van dit theaterconcert staan de parels en de hits uit het repertoire van overleden artiesten. Op een podium waar het onmogelijke alledaags is geworden. Een goddelijke jamsessie in een muzikaal walhalla!

“Iedereen is van de hemel, en de hemel is van iedereen.” Gaat u mee?

 

See You in Heaven

 

See You in Heaven

 

 

 

 

weetwaarjekoopt

Leave a Reply

Your email address will not be published.