Koop kaarten

BROTHERS IN ARMS 40th Anniversary

bROTHERS iN bAND

Vier 40 jaar van een Iconisch Album met bROTHERS iN bAND!

Dit jaar markeert het 40-jarig jubileum van het legendarische album Brothers in Arms van Dire Straits, en er is geen betere manier om dit te vieren dan met de fantastische tribute band bROTHERS iN bAND. Kom en ervaar een onvergetelijke avond vol muzikale magie en nostalgie in een van de meest meeslepende concerten van het jaar!

Tickets: Koop je tickets nu via TheaterReserveringen.com en verzeker jezelf van de beste plaatsen voor deze unieke ervaring!

Over bROTHERS iN bAND

bROTHERS iN bAND staat bekend als de ultieme Dire Straits tribute band en heeft wereldwijd indruk gemaakt met hun verbluffende uitvoeringen. Hun passie en precisie brengen de tijdloze muziek van Dire Straits tot leven, met aandacht voor elk detail van de originele opnames.

Waarom je dit niet wilt missen:

  1. Authentieke Sound: Met nauwkeurig gereproduceerde arrangementen en een onmiskenbare sound, zorgen bROTHERS iN bAND voor een authentieke Dire Straits ervaring.
  2. Iconische Hits: Geniet van klassiekers zoals “Money for Nothing,” “Walk of Life,” “So Far Away,” en natuurlijk “Brothers in Arms.”
  3. Spectaculaire Live Show: Verwacht een visueel en muzikaal spektakel dat je meeneemt op een reis door de tijd.

Een Muzikale Reis door de Tijd

Brothers in Arms, uitgebracht in 1985, is een van de best verkochte albums aller tijden en heeft een blijvende invloed gehad op de muziekwereld. Dit concert biedt een unieke kans om de magie van dit album opnieuw te beleven, live op het podium.

Hoogtepunten van de Avond:

  • Ongelooflijke Muzikanten: bROTHERS iN bAND bestaat uit topmuzikanten die elk nummer met passie en precisie uitvoeren.
  • Interactieve Ervaring: Beleef de energie en emotie van een live concert, met mogelijkheden om mee te zingen en te dansen op je favoriete nummers.
  • Speciale Gastoptredens: Laat je verrassen door speciale gasten en unieke uitvoeringen die deze avond extra bijzonder maken.

Reviews en Ervaringen

“Een ongeëvenaarde tribute band die de ziel van Dire Straits perfect weet te vangen.” 

“Een avond vol nostalgie en fantastische muziek. Een must-see voor elke Dire Straits fan!” 

Reserveer Nu!

Mis deze unieke kans niet om het 40-jarig jubileum van Brothers in Arms te vieren met bROTHERS iN bAND. Ga naar TheaterReserveringen.com voor meer informatie en om je tickets te reserveren. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt en de vraag is hoog!

 


Maak van deze avond een onvergetelijke ervaring en vier samen met bROTHERS iN bAND de tijdloze muziek van Dire Straits. We zien je daar!

 

YouTube

bROTHERS iN bAND

Info & Prijs

 

 

Wil je weten wanneer er nieuwe (Première) voorstellingen zijn, blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen. Abonneer je op onze Social-media pagina’s of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 

 

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens
uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken.


Lees onze privacyverklaring.

 

 
 
        X    Youtube

Weet waar je koopt