Showbizz Summer Week

Home » Agenda TheaterReserveringen » Familie » Showbizz Summer Week
Showbizz Summer Week

besteltickets

 

Showbizz Summer Week

Je een ster voelen, daar draait het om!

Beroemd worden, de droom van menig kind. Schitteren op het witte doek, poseren voor tientallen camera’s, de sterren van de hemel zingen, catwalk lopen en interviews afnemen. Je een ster voelen, daar draait de Showbizz Summer Week om.

Speelperiode;

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

Heb jij altijd al een echte ster willen zijn en ben jij vijf jaar of ouder? Doe dan een hele week mee! Je wordt meegenomen in de wereld van een popster. Je krijgt lessen op het gebied van dans, zang en spel en je krijgt onder andere een limousine experience in galakleding, gaat catwalk lopen en leert interviewen. Als klap op de vuurpijl ontmoet je gedurende die week ook nog een BN’er!

Het programma is elke dag van 09.00 tot 17.00 uur en je bent welkom tussen 08.00 uur en 18.30 uur. De lunch is elke dag bij de prijs inbegrepen.

The Showbizz Summer Week is een concept in navolging van een overduidelijke maatschappelijke ontwikkeling waarbij de jeugd graag kijkt en participeert op het gebied van showbusiness. Denk aan ‘Moeder ik wil bij de revue, Holland’s Got Talent, The Voice of Holland’ etc. Dit is echter ook in navolging van de social media cultuur; vloggers zijn de nieuwe celebrities. YouTube, Instagram en Facebook zijn hip. Daar wil iedereen bij horen en een graantje van meepikken.

 

Showbizz Summer Week

 

 

 

 

weetwaarjekoopt

Leave a Reply

Your email address will not be published.