Simply…The Best of Tina Turner feat.: Nurlaila Karim

The Best of Tina Turner

Koop kaarten

Simply…The Best of Tina Turner

feat.: Nurlaila Karim

Stap binnen in de wervelende wereld van de Queen of Rock’Roll: Tina Turner en herbeleef haar grootste hits met niemand minder dan Nurlaila Karim als leadzangeres van deze grootse show!

Samen met haar negenkoppige showband inclusief backingvocals en natuurlijk de onmiskenbare danseressen, zorgen zij voor een energiek spektakel in ‘Simply…The Best of Tina Turner’.

Nurlaila haar vertolking in de hitmusical ‘Tina’ in het Beatrix Theater te Utrecht werd lovend ontvangen en de musical trok meer dan 200.000 bezoekers. Nu schittert ze in deze grandioze nieuwe concertshow die door het gehele land te zien zal zijn, met een groots showdecor, vette visuals en betoverend licht!

De legendarische Tina Turner, bekend om haar krachtige stem en energieke optredens, is onlangs overleden, maar haar muzikale erfenis leeft voort. En wie anders dan de “number one Tina Performer” Nurlaila Karim zou de rol van leading lady op zich kunnen nemen in deze adembenemende muzikale productie, waarin de tijdloze hits van Tina Turner volledig tot hun recht komen?

Tina Turner is met tweehonderd miljoen verkochte platen de bestverkopende vrouwelijke rockartiest en verkocht de meeste concerttickets van alle soloartiesten ter wereld! Een paar van haar grootste NPO 2 Top 2000-hits zijn onder andere: Proud Mary, The Best, Tonight, River Deep Mountain High én Private Dancer.

 

The Best of Tina Turner

Info & Prijs

 

 

Wil je weten wanneer er nieuwe (Première) voorstellingen zijn, blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen. Abonneer je op onze Social-media pagina’s of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 

 

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens
uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken.


Lees onze privacyverklaring.

 

Weet waar je koopt

Laat een berichtje achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.