Snorro

besteltickets

 

Snorro  (8+)

De Gemaskerde Held

De mysterieuze, fijnbehaarde Snorro en zijn trouwe, babbelzieke paard Wervelwind bestrijden onrecht en corruptie tijdens het schrikbewind van de hypocriete El Commandante.

Speelperiode; december 2016 t/m april 2017

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

Er is liefde in het spel: Snorro heeft een oogje op de bloedmooie Conchita. En dat terwijl hij als Don José van zijn vader met een ander meisje moet trouwen. Zal zijn geheim ontdekt worden? Is hij in staat het tij te keren? En bovenal: is er nog wel genoeg kip voor iedereen? Een vrolijk en visueel theaterspektakel met veel liedjes, spannende degengevechten, dartelende balletklasjes en aanstekelijke Mexicaanse muziek.

Remake van de ‘oude’ Snorro
In 2009 maakte Pieter Kramer met Don Duyns en Alex Klaasen hun tweede familievoorstelling bij het Ro Theater. Net als hun eerste hilarische musical, Lang en Gelukkig (2007), was ook Snorro geïnspireerd op de Britse Christmas Pantomime stijl: een voorstelling voor jong en oud, met liedjes op wijze van bekende hits, veel verkleedpartijen, dubbelrollen en grappen, maar met een serieuze boodschap. Het format sloeg aan bij het Nederlandse publiek en daarna volgden Moord in de Kerststal (2010), Woef Side Story (2012), Lang en Gelukkig (reprise, 2013), De Zere Neus van Bergerac (2014) en De Gelaarsde Poes (2015). Voorstellingen die bekroond werden met theaterprijzen en Musical Awards en een steeds groter en breder publiek bereikten.

 

Snorro

 

Snorro, de gemaskerde held

 

 

 

 

weetwaarjekoopt

Leave a Reply

Your email address will not be published.