South African Road Trip – Celebrating Life

Home » Agenda TheaterReserveringen » Wereldmuziek » South African Road Trip – Celebrating Life
South African Road Trip – Celebrating Life

besteltickets

 

South African Road Trip

Celebrating Life

Altijd al een rondreis door Zuid-Afrika willen maken? Grijp dan nu deze kans! Het bekende Khayelitsha United Mambazo Choir, uit de townships van Kaapstad, neemt je mee naar het échte Zuid-Afrika.

Speelperiode; maart 2017 t/m april 2017

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

Samen met live muzikanten en hemelse zangeressen bezorgen ze je een brede glimlach, een brok in de keel én kippenvel. Feestelijke uitbundigheid afgewisseld met intieme songs.

En Jitsvinger, award-winnende rapper, hiphopkunstenaar en ‘het Zuid-Afrikaanse broertje van Ali-B’, rijdt mee op deze Road Trip. Door de fantastische muziek met live band, prachtige verhalen en een adembenemend videodecor waan je je een avond op de Westkaap. Xhosa, Zulu, Afrikaans, Afrikaaps en Engels. Wat zijn de verhalen van de mensen die deze talen spreken? South African Road Trip – celebrating life voert je door hun provincie en laat een prachtige mix zien van verschillende culturen en bevolkingsgroepen die op de Westkaap naast elkaar leven.

“South African Road Trip heeft naast hoge amusementswaarde ook diepgang, waardoor we echt in contact worden gebracht met de Afrikaanse cultuur. Er is namelijk meer in Zuid-Afrika dan de Big Five en de Tafelberg” – Inge Bos, producent

South African Road Trip

 

South African Road Trip

 

 

 

 

 

 

 

weetwaarjekoopt

Leave a Reply

Your email address will not be published.