Spruijt en Opperman

Home » Agenda TheaterReserveringen » Cabaret » Spruijt en Opperman

besteltickets

 

Spruijt en Opperman

Zij en Ik

Heb jij, net als Zij, helemaal geen zin in Trump? Of ben je, net als Ik, klaar met al die nieuwsberichten over IS of de nieuwste Superfood trends?

Speelperiode; september 2017 t/m april 2019

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

Waarom breng je je kostbare tijd dan niet eens door met Zij en Ik? Muziek, flauwekul en antwoorden op vragen die je niet beantwoord wilt hebben. En natuurlijk; Zij wil ook wel even kwijt wat Ik niet uit kan staan. Want uiteindelijk is maar één vraag belangrijk: Wie zijn toch Zij en Ik?

 

Spruijt en Opperman

 

Spruijt en Opperman

 

 

 

 

weetwaarjekoopt

Leave a Reply

Your email address will not be published.