Stefano Keizers – Erg Heel

Home » Agenda TheaterReserveringen » Cabaret » Stefano Keizers – Erg Heel

besteltickets

 

Stefano Keizers

Erg Heel

Zelfs als hij nog niet op het toneel staat, ontregelt Stefano zijn publiek. Hij is een performer pur sang en doet op toneel wat striptekenaars als Gummbah en Kamagurka op papier doen.

Speelperiode; mei 2017 t/m maart 2019

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

Nederland is een spraakmakend fenomeen rijker! In de eerste weken van 2017 maakte het grote publiek kennis met Stefano Keizers, als finalist in De Slimste Mens. De tegendraadse cabaretier maakte de tongen los met zijn biografische verzinsels en markante uitdossingen. Keizers balanceert op de grenzen van absurdisme en surrealisme. Hij ontregelt uit pure liefde voor het ontregelen, durft af te wijken van stuk geregisseerde voorstellingen en gaat met satanisch genoegen in tegen de vertrutting waar veel cabaret onder lijdt.

NRC over Stefano Keizers: Een sensationeel optreden. Wie zich wel eens afvraagt of er nog een nieuwe Hans Teeuwen gaat opstaan, zag bij Keizers hoe dat eruit zou kunnen zien: een eerste proeve van een vergelijkbare dosis experiment, tegendraadsheid en vormgevoel. Keizers is wat je noemt een gevaarlijke cabaretier.’

 

Stefano Keizers

 

Stefano Keizers

 

 

 

 

 

 

 

weetwaarjekoopt

Leave a Reply

Your email address will not be published.