Stefano Keizers – Sorry Baby

Stefano Keizers – Sorry Baby

Tickets

 

Stefano Keizers

Sorry Baby

Sorry dat ik besta, dat je zoveel hebt moeten huilen, dat ik er nog ben, dat je zo weinig aan me hebt. Sorry baby dat ik niet opnam, dat ik geen tijd wilde maken, dat ik het allemaal vergeten ben.

Speelperiode; november 2019 t/m mei 2020

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

Sorry dat ik me zo gedragen heb, en dat je zo weinig op mij hebt kunnen bouwen. Sorry dat ik er niet altijd voor je was, dat ik er nooit voor je was, sorry dat ik je ben tegengekomen, sorry dat je mij hebt leren kennen. Sorry voor de hele mikmak, sorry voor alle keren. Sorry voor het huis en de spullen en het water, voor de rook en voor de dieren. Sorry nog voor mij en sorry ook voor alle andere mensen.

Stefano Keizers

 

Stefano Keizers

 

weetwaarjekoopt