Sterrin – Dierenencyclopedie – Theater kaarten

Sterrin Smalbrugge

Tickets

Sterrin Smalbrugge

Dierenencyclopedie (7+)

Kalender


Klik op de kalender voor alle speeldata, theaters en prijzen

 

 

Dat Sterrin Smalbrugge alle vragen kan beantwoorden over reptielen en amfibieën wisten we al. Na twee theatertournees over haar avonturen met slangen, krokodillen en hagedissen komt dierengek Sterrin nu met een compleet vernieuwde voorstelling. In Sterrin’s Dierenencyclopedie komt het hele dierenrijk aan bod.

Ecologe Sterrin krijgt in haar dagelijkse leven zo veel leuke vragen over dieren, dat ze er een eigen podcastserie over begonnen is. Zo is Sterrin’s Dierenencyclopedie ontstaan. Iedere aflevering gaat over een ander dier en de leefomgeving van dat dier. Want Sterrin heeft een groot hart voor de natuur, wat alleen maar groter is geworden toen ze in het wild moest overleven tijdens Expeditie Robinson. Ze probeert de natuur zoveel mogelijk te behoeden voor bedreigingen zoals vervuiling en bosbranden en geeft tips over wat wij zelf kunnen doen om dit tegen te gaan.

Sterrin’s Dierenencyclopedie gaat over alle soorten dieren. Niet alleen de populaire, maar ook over dieren die we misschien niet zo goed kennen; de ‘buitenbeentjes’. Want klein of groot, mooi of lelijk, aaibaar of glibberig, lief of eng, ieder dier heeft een onmisbare plek in onze wereld. En het is Sterrin’s missie om dat aan iedereen te laten zien. Sterrin vindt het jammer en onnodig dat er buitenbeentjes zijn, zowel bij dieren als bij mensen. Iedereen telt mee en is even belangrijk.

Sterrin’s Dierenenencyclopedie laat je zien hoe geweldig het dierenrijk is en hoeveel er nog te ontdekken valt.

Leeftijdscategorie: 7+

.

Sterrin – Dierenencyclopedie

Sterrin Smalbrugge

 

 

 

Weet waar je koopt

Laat een berichtje achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.