Swingin’ in New Orleans – Theater tickets

Swingin' in New Orleans

Tickets

 

Swingin’ in New Orleans

The Legends ft. Michael Varekamp

 

We reizen af naar het zuiden van Amerika, naar de bakermat van de Jazz: New Orleans. De stad die bekend stond om zijn streetparades, het bruisende nachtleven en Mardi Gras. In de eerste helft van de vorige eeuw vierde de jazz hier zijn hoogtijdagen met muzikanten als Louis Armstrong, Louis Prima en Fats Domino.

Speelperiode;  oktober 2019 t/m december 2019

 

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

In het diepe zuiden van de VS transformeerden boerenschuren na zonsondergang tot zwoele nachtclubs. Hier zwaaiden blues en jazz de scepter tot het weer licht werd. The Legends, o.l.v. trompettist en vocalist Michael Varekamp en toetsenist Wiboud Burkens, verwelkomen het publiek in hun eigen eenvoudige maar sfeervolle plattelands nachtclub. Het authentieke bluesy stemgeluid en de meesterlijke band brengen een sfeervolle traditie tot leven waarin vreugde en melancholie onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Nummers als ‘Mac the Knife’, ‘Petite Fleur’ en natuurlijk ‘When the Saints Go Marching In’ kunnen rekenen op gloedvolle vertolkingen in deze inspirerende voorstelling. Swing mee met ‘Swingin’ in New Orleans’!

Duur voorstelling: +- 130 minuten, inclusief pauze

 

 

 

Swingin’ in New Orleans

 

Swingin' in New Orleans

 

weetwaarjekoopt

Leave a Reply

Your email address will not be published.