Swingin’ Paris The Christmas Special! – Theater ticket

Swingin’ Paris The Christmas

Tickets

The Legends ft. Michael Varekamp     Kaartjes  en Tickets

Swingin’ Paris The Christmas

Rond 1930 is Parijs in de ban van de nieuwe tijd! Swingende New Orleans Jazz, Hot Club de France en chansons vieren samen het leven als nooit tevoren! Zanger/ trompettist Michael Varekamp neemt je met zijn bluesy stemgeluid, samen met rijzende ster en chansonnière Tess van der Zwet (van de hitsingle Mon Paris!), mee door de met kerstlichtjes versierde straten van het bruisende Parijs.

 

Speelperiode; december 2021

Kalender

 

 Klik op de kalender voor alle speeldata

 

Niet voor niets ontstond de jazz ooit in de Franse wijk van New Orleans. Het aanstekelijke Franse joie de vivre bleek een ideale voedingsbodem voor het ontstaan van de jazz aan de andere kant van de grote plas, om een aantal jaren daarna triomfantelijk weer terug te keren. The Legends duiken in de Franse tijd van paradijsvogels als Josephine Baker, Edith Piaff en Sydney Bechet en natuurlijk kunnen de kersthits van Louis Armstrong, Frank Sinatra en Nat King Cole niet ontbreken.

Speciaal voor deze tijd van het jaar wordt Swingin’ Paris ondergedompeld in warme kerstsferen. Een avond zwijmelen bij het haardvuur en iedereen die je lief is volmondig de liefde verklaren. ‘Rudolph the Red-nosed Reindeer’, ‘Let it Snow’ en ‘Silent Night’ kunnen dan ook rekenen op hartverwarmende vertolkingen. De meest prachtige songs komen voorbij, waarmee het afgelopen jaar van een gouden randje wordt voorzien.

‘Happy en sad blues in briljante arrangements’ ★★★★ Telegraaf
‘The Legends raken je in je ziel!’ ★★★★ Theaterparadijs
‘Varekamp speelt net zo grenzeloos als Louis Armstrong’ ★★★★ NRC

Muzikanten: Michael Varekamp (trompet, zang), Tess Merlot (zang), Wiboud Burkens (toetsen), Harry Emmery (contrabas), Erik Kooger (drums) en Yoran Aarssen (tenorsax, clarinet – OVB)
Fotografie: Anouk van Nunen en Eric van Nieuwland

Duur voorstelling: 70 minuten

 

Swingin’ Paris The Christmas

Swingin’ Paris The Christmas

 

weetwaarjekoopt