‘t Schaep met de 5 Pooten – Kaartjes & Tickets

't Schaep met de 5 Pooten

Tickets

’t Schaep met de 5 Pooten     Kaartjes  en Tickets

naar de oorspronkelijke televisieserie

Weer wordt er teveel gedronken en geroddeld, maar nooit teveel gelachen. Oude vetes worden bijgelegd, nieuwe vetes zien het licht. Ze hebben al eeuwenlang mot, maar kunnen nog steeds niet zonder elkaar. Want: We benne op de wereld om elkaar te helpen niewaar.

 

Speelperiode; t/m december 2019 

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

’t Schaep met de 5 Pooten: nog eentje dan, om het af te leren.

Wat is er nou Nederlandser dan ‘t Schaep met de 5 Pooten? Miljoenen mensen leefden zowel in 1969 als in 2006 mee met de sores van Doortje, Kootje, Lukas, Lena, Riek, Arie en Opoe. Zowel de oorspronkelijke televisieserie van Eli Asser als de succesvolle series van de afgelopen jaren smaken naar meer. ’t Schaep met de 5 Pooten blijft nieuwe generaties boeien en fascineren, dankzij de onvervalste Amsterdamse gein en de onvergetelijke, geniale melodieën van Harry Bannink. De serie leverde een aantal populaire nummers op: We zijn toch op de wereld om mekaar te helpen, niewaar?, Het zal je kind maar wezen, Als je mekaar niet meer vertrouwen kan en Vissen.

Daarom gaan we nog één keer terug naar het café met zijn ontroerende, venijnige, hartveroverende, hilarische stamgasten. Nog een keertje zien we kroegbaas Kootje de Beer, zijn maat Lukas, buurvrouw Doortje, en de vaste klanten Lena, Arie, Riek en Opoe Withof in een nieuw, fris verhaal van Raoul Heertje. Genieten van tijdloze karakters met het hart op de tong en venijn op de lever.

*De rol van Kootje de Beer wordt gedeeld door Remko Vrijdag en Paul Groot.

 

’t Schaep met de 5 Pooten

 

't Schaep met de 5 Pooten

weetwaarjekoopt

Reageer

Je email adres wordt verder niet getoond.