Telekids Familie Feest

Home » Agenda TheaterReserveringen » Familie » Telekids Familie Feest
Telekids Familie Feest

besteltickets

 

Telekids Familie Feest

Groots maar intiem

Het Telekids Familie Feest is voor gezinnen met kinderen vanaf 2 jaar. Speciaal voor het Telekids Familie Feest wordt een concertzaal met een groot podium ingericht. Drie dagen lang zullen dagelijks drie concerten worden gehouden.

Speelperiode; juni 2017

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

Tijdens het pinksterweekend van 2017 presenteert Van Hoorne Entertainment, in samenwerking met RTL Telekids, het Telekids Familie Feest. Het dak gaat eraf! Tijdens dit concert in de Evenementenhal te Gorinchem, geniet het hele gezin van optredens van onder anderen Thomas de Stoomlocomotief, Brandweerman Sam, Assepoester, Sneeuwwitje, Fien & Teun, Jul & Julia, Keet! en nog veel meer bekende TV-helden. Maar ook vóór- en ná het concert kun je genieten van allerlei activiteiten op het mega indoor Telekidsplein vol draaimolens, springkussens en spelletjes.

Vanaf één uur voor aanvang van het concert tot één uur na afloop van het concert kun jij jezelf vermaken op het Telekidsplein, waar ook diverse verkooppunten van eten, drinken en merchandise te vinden zijn. Uiteraard kun jij al jouw idolen uit de show hier in het echt ontmoeten, tijdens een uitgebreide Meet & Greets, ná afloop van de show.

• Het Telekids Familie Feest vindt plaats in de Evenementenhal te Gorinchem tijdens het
Pinksterweekend op 3, 4 en 5 juni 2017
• Meet & greets na afloop op het Telekidsplein
• Telekidsplein één uur voor aanvang van het concert open tot één uur na afloop van het concert
• Optredens van o.a. Thomas de Stoomlocomotief, Brandweerman Sam, Fien & Teun, Jul & Julia, Assepoester, Sneeuwwitje en Keet

 

Telekids Familie Feest

 

Telekids Familie Feest

 

 

 

 

weetwaarjekoopt

Leave a Reply

Your email address will not be published.