TheaterReserveringen.com is met ruim 10.000 voorstellingen in meer dan 300 theaters de grootste Theaterwebsite van Nederland. U besteld uw tickets online zonder extra servicekosten, officiële verkoop. 

Populaire Voorstellingen

De Tina Turner Musical is de eerste musical over haar leven, geproduceerd in samenwerking met Tina Turner zelf. Hoe een meisje uit Nutbush, Tennessee, uitgroeide tot de onbetwiste ‘Queen of Rock-‘n-Roll’ – dit is de musical van een doorzetter die zich niet aan de regels hield, maar ze zelf maakte. Dit is het echte, nietsontziende verhaal van Tina Turner. De vrouw die alle vooroordelen over leeftijd, kleur en geslacht heeft getart. Klik hier voor meer info.

Op 30 oktober aanstaande is het precies 10 jaar geleden dat Soldaat van Oranje de Musical in Première ging. Na 10 jaar is Soldaat van Oranje nog steeds razend populair. De Musical is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van onze grootste verzetsstrijders: Erik Hazelhoff Roelfzema. Het publiek beleeft de voorstelling, met inmiddels meer dan 3 miljoen bezoekers, in een 360 graden draaiende theaterzaal en wordt zo het waarachtige verhaal ingetrokken. Klik hier voor meer info.

 

Op 22 januari jl heeft Anastasia de publieksprijs gewonnen tijdens het jaarlijkse Musical Award Gala. Musicalproducent Albert Verlinde zei na de uitreiking van de belangrijkste prijs van de avond: ‘Ik ben blij dat mijn grote kind gewonnen heeft. Dit is de beste Anastasia die we wereldwijd ooit gemaakt hebben.’ Anastasia draait in het Circustheater in Scheveningen. Klik hier voor meer info.

 

De Dolly Dots komen in seizoen 20/21 naar de Nederlandse theaters, ze zullen worden begeleid door de opwindende Sven Figee Band. Vele hits zullen voorbij komen maar deze keer willen we ook het verhaal achter het succes vertellen. Hoe was het om een Dolly Dot te zijn? Wat gebeurde er achter de schermen en hoe gingen we er mee om? Klik hier voor meer info.

Televisie orakel Johan Derksen komt dit seizoen, na de succesvolle shows ‘Pioniers van de Nederpop’ en ‘Keeps the Blues Alive’, met zijn derde programma ‘The Sound of The Blues & Americana’. Deze keer wordt de blues gelardeerd met de vanuit Amerika oprukkende americana sound. Speciaal hiervoor haalt Derksen twee Amerikaanse artiesten naar Nederland: Malford Milligan uit Austin en Di Reed uit Houston. Milligan was voorheen de frontman van de Greg Koch Band, The Boneshakers en Storyville.  Klik hier voor meer info.

 

Rob de Nijs – Het is Mooi geweest

Na een indrukwekkende muzikale carrière van meer dan 60 jaar ziet het er naar uit dat het doek definitief gaat vallen voor de volgens velen meest pure zanger van de lage landen. Nadat vorig jaar de ziekte van Parkinson bij hem werd vastgesteld, mag het een wonder heten dat zijn stem hier zeker niet onder te lijden heeft. Zijn enorme muzikale drive en liefde voor het vak heeft hem zelfs nog uitgedaagd om in de herfst van zijn carrière een aantal schitterde nieuwe liedjes op te nemen. De mooiste daarvan zullen in zijn laatste theaterconcert ‘Het is Mooi geweest’ worden vertolkt. Alle grote hits en klassiekers zullen nog één keer de revue passeren. Voor jou nog een laatste kans om daarbij aanwezig te zijn zodat je zelf kunt vaststellen: ‘Het is Mooi geweest..”

Meer info, klik hier

Rob de Nijs

Nieuwe voorstellingen seizoen 2020-2021

Het ensemble heeft meerdere internationale prijzen ontvangen. Gekleed in traditionele monnikshabijten weet het koor een mystieke sfeer te creëren, waarbij het publiek door de wereld van de religieuze muziek van de Middeleeuwen reist – een klankwereld die tijd, religie en taal overstijgt. Klik hier voor meer info.

The Gregorian Voices

Eva vertelt je dit keer over de wereld. Ze laat je zien dat er, zelfs in deze gekke tijd, ruimte is voor mooie dingen. Je moet alleen weten hoe je moet kijken. Eva zal je donkerste overtuigingen anders belichten. Laat je uit je eigen pek dreggen. Het vuur en de liefde weer terug in je ogen brengen. Allemaal op een avond? Zeker wel. Goudgesausd ga je weer naar buiten. Beloofd.

Klik hier voor meer info.

Eva Crutzen

 

Treurigheid, eenzaamheid, onzekerheid. Bah zeg. Maar ja, zonder tranen geen leven. Luidkeels zingend over straat gaan, bestaat niet zonder de schorre keel van de volgende dag. Je kunt niet als een Tarzan door de jungle slingeren zonder er een oksel vol bloedzuigers aan over te houden. De derde voorstelling van Yentl en de Boer is een ode aan de treurige kanten van ons mens-zijn. Toch kunnen de zakdoeken thuisblijven: de leukste liedjesmakers van Nederland maken er een groot feest van. Muzikaal gaan ze verder, hun teksten zijn nog raker, en de sketches nog grappiger. Wat dat betreft had een vrolijker titel niet misstaan. Maar ja, soms is het niet anders. Klik hier voor meer info.

Yentl en de Boer

Een zeskoppige live band, het indrukwekkend ensemble, temperamentvolle choreografieën en authentieke filmbeelden dompelen de kijker onder in het bruisende leven van Havana. Moeiteloos ontmoeten Cubaanse klassiekers als de Salsa, Mambo en Rumba nieuwe trends, waaronder streetdance en reggae.

Soy de Cuba verhaalt over een enorme passie voor dans en die ene grote liefde in je leven. Het is de jonge Ayala die naar Havana gaat om haar geluk als danser op te zoeken. Aldaar belandt ze in een schitterende energieke wereld, maar leert ook snel de donkere kant kennen met intriges, jaloezie en een dagelijks heersende rivaliteit. Ayala geeft niet op en zal zich als danseres bewijzen, daarmee ook het hart van haar grote liefde veroveren.

Een ticket naar een onvergetelijk reis, Soy de Cuba komt eraan!

Klik hier voor meer info.

Soy de Cuba

Een intieme voorstelling

Stef alleen met piano

Een laboratorium voor nieuwe songs

En een haven voor ouder werk

Dichterbij dan ooit

Bijna transparant

En elke avond anders

Klik hier voor meer info.

 

Stef Bos

Tineke Schouten – Highlights

Tineke Schouten

Highlights was vorig seizoen al avond na avond uitverkocht; dit seizoen gaat Tineke onvermoeid verder. Ze put
dan ook uit een carrière van meer dan 35 jaar vol tijdloze hoogtepunten, aangevuld met nieuw materiaal. Trouwe
fans weet ze onophoudelijk te boeien. Terwijl nieuwe fans haar voorgoed in hun hart sluiten. Met een schatkist
vol pruiken, accenten, absurde personages en pijnlijk herkenbare situaties garandeert de ware koningin van de
typetjes steeds opnieuw een avond vol schaterlachen. Deze monumentale show maakt eens te meer duidelijk hoe
iconisch haar oeuvre is. Een unieke kans om getuige te zijn van een legende! Uiteraard kan Tineke het niet laten
om deze show ook met nieuwe liedjes en sketches aan te vullen. Eigenlijk mag deze show ook Top Tien 3 heten.

Meer info klik hier

Geen Theater nieuws meer missen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

 

 

4 juni 2020

Theatermaker Marc de Hond (42) overleden

Theatermaker en voormalig rolstoelbasketballer Marc de Hond is woensdag op 42-jarige leeftijd overleden. Zijn vader Maurice de Hond maakte het droevige nieuws bekend via Twitter. Marc de Hond leed sinds 2018 aan blaaskanker. Lees hier verder

 

 

TheaterReserveringen is in 2013 gestart en geeft je een overzichtelijke website waar je eenvoudig kunt zoeken op theater, woonplaats, artiest en/of genre zoals o.a. Cabaret, Musical, Toneel en Dans. Je treft bij ons niet alleen grote artiesten en voorstellingen maar ook plaatselijke artiesten en verenigingen. 

TheaterReserveringen verkoopt zelf geen tickets of kaartjes maar werkt uitsluitend samen met officiële voorverkoopkanalen. Je betaalt dus de officiële prijzen en geen extra servicekosten.

Op TheaterReserveringen.com word je theater en voorstelling gezien. Met miljoenen bezoekers per jaar bieden wij je de mogelijkheid om onder de aandacht te komen buiten je advertentie-regio. TheaterReserveringen.com verkoopt zelf geen tickets maar werkt samen met de officiële voorverkoopkanalen en theaters en dit alles zonder extra servicekosten.

Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je verrassen door onze zeer voordelige tarieven. Transparantie zonder kleine letters, geen doorlopend contract of extra kosten.  Meer info?  Klik hier

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal 4 berichten van TheaterReserveringen.com per jaar met hierin nieuws over theaters en voorstellingen of ontvang de meest recente aanbiedingen.

Klik hier om in te schrijven op onze nieuwsbrief

 

Theaterreserveringen

Onze eerstvolgende première;

Overzicht van toekomstige voorstellingen;