The Backstage Comedy Tour

Home » Agenda TheaterReserveringen » Cabaret » The Backstage Comedy Tour
The Backstage Comedy Tour

besteltickets

 

The Backstage Comedy Tour

Met Javier Guzman, Alex Ploeg en vele anderen

De gang, de kleedkamers, het zijtoneel, de werkplaats, de kantoren, die plekjes die hoekjes, die ruimtes in het theater, die niet getoond worden. Juist daar wordt het publiek deze avond uitgenodigd.

Speelperiode; januari 2018 t/m juni 2019

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

In groepjes worden er op tal van plaatsen in het theater kleine, unieke, ludieke voorstellingen aangeboden. Op de meest onverwachte plaatsen in het gebouw wachten artiesten het publiek op. Een kwartiertje, hooguit. Daarna weer door naar de volgende, mysterieuze plek. Welke artiest staat daar? Welke act? En waar?

Een nieuw fenomeen dient zich aan in de Nederlandse theaters; The Backstage Comedy Tour. Letterlijk een tour waarbij het hele gebouw gebruikt wordt. Exceptioneel leuk voor het publiek en ook voor de artiest! Het publiek komt op plaatsen waar het nooit komt, de kleedkamers waar de sterren vertoeven, de artiestenfoyer en de laad- en losruimte.

Het publiek wordt ontvangen in de theaterzaal, waarna de grote groep opgedeeld wordt in meerdere groepen. Er worden verschillende voorstellingen gepresenteerd. De groepsgrote wordt continu aangepast aan de beschikbare ruimte waar de voorstelling plaatsvindt.

Slechts twee maanden op tournee, een bijzonder complexe, unieke en vernieuwende productie.

 

The Backstage Comedy Tour

 

The Backstage Comedy Tour

 

 

 

 

 

weetwaarjekoopt

Leave a Reply

Your email address will not be published.