The Best of Britain

Home » Agenda TheaterReserveringen » Muziek » The Best of Britain
The Best of Britain

besteltickets

 

The Best of Britain – The 4th!

Met Syb van der Ploeg, Maarten Peters, Edward Reekers, Brenda van Aarsen en band

The Best of Britain is een theaterconcert van niveau met de allergrootste hits van Engelse bodem. Stuk voor stuk wereldhits die allemaal hoog genoteerd staan in de Radio 2 Top 2000.

Speelperiode; januari 2018 t/m juni 2018

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

Met een compleet nieuw programma met de allergrootste hits van Engelse bodem, zet The Best of Britain wederom een avondvullend muziekspektakel op de planken dat zich mag verheugen in een nog steeds groeiende publieke belangstelling. Van The Beatles tot Coldplay en zo’n beetje alles daar tussenin passeert de revue en biedt u deze avond een feest van herkenning!

Syb van der Ploeg, Edward Reekers, Maarten Peters en Brenda van Aarsen zijn de vocalisten én samen met vijf topmuzikanten waaronder multi-artiesten Hubert Heeringa brengen zij een avondvullende show vol nostalgie maar ook met een aantal wat meer recente wereldhits.

Sommige bezoekers zeiden na afloop dat ze hun hele jeugd weer opnieuw beleefd hadden en anderen dat ze de hits van nu in combinatie met het wat oudere materiaal zo te gek vonden. Er valt voor iedereen, van jong tot oud, veel te genieten. Maar de mensen op het podium genieten zelf ook. Met volle teugen zelfs. Want het motto van The Best of Britain is ‘gedrevenheid’. En dat levert een spetterend muzikaal spektakel op en een theateravond om nooit meer te vergeten. De combinatie van topartiesten, die vele wereldhits én supermuzikanten maakt het tot een ongekende sfeer en echt The Best of Britain!

Met hits van The Beatles, Coldplay, Elton John, Pink Floyd, The Kinks, The Police, The Stones, Deep Purple, Genesis, Adele, Queen, Kate Bush, Led Zeppelin, The Moody Blues, Eric Clapton, David Bowie, Peter Gabriel, Robbie Williams e.v.a.

 

The Best of Britain

 

The Best of Britain

 

 

 

 

 

weetwaarjekoopt

Leave a Reply

Your email address will not be published.