The Best of Simon & Garfunkel | Syb van der Ploeg en Maarten Peters

The Best of Simon & Garfunkel | Syb van der Ploeg en Maarten Peters

Koop kaarten

The Best of Simon & Garfunkel

Syb van der Ploeg en Maarten Peters

Kom en beleef de magie van Simon & Garfunkel opnieuw in deze unieke voorstelling!

 

Welkom bij een onvergetelijke avond met de mooiste muziek van het legendarische duo Simon & Garfunkel, uitgevoerd door de getalenteerde artiesten Syb van der Ploeg en Maarten Peters. 

De muziek en het verhaal van twee jonge jongens uit New York, die uitgroeiden tot het succesvolste muzikale duo aller tijden.

Wie kent niet hun legendarische reünieconcert in Central Park in 1981? Het publiek geniet tijdens deze show van wereldhits als Mrs. Robinson, Cecilia, The Sound Of Silence, The Boxer, Homeward Bound, El condor Pasa, Scarborough fair, Bridge over Troubled Water en nog veel meer!

Naast alle hits van Simon and Garfunkel komen ook de solo-hits van Paul Simon en Art Garfunkel aan bod zoals “you can call me al” en” Bright eyes”

Syb van der Ploeg en Maarten Peters, twee sympathieke singer-songwriters, voelen elkaar feilloos aan en delen al jaren het podium. Nu zien ze kans om de muziek van hun jeugdidolen naar het theater te brengen, samen met twee muzikanten, onder wie multi-instrumentalist Hubert Heeringa.

Over de Voorstelling

The Best of Simon & Garfunkel is een eerbetoon aan een van de meest geliefde muziektandems aller tijden. Syb van der Ploeg, bekend van De Kast, en Maarten Peters, een veelzijdig muzikant en singer-songwriter, brengen een selectie van de grootste hits van Simon & Garfunkel met passie en precisie. Van “The Sound of Silence” tot “Bridge Over Troubled Water,” elk nummer wordt met zorg en respect uitgevoerd, waardoor het publiek de magie van deze tijdloze muziek opnieuw kan beleven.

Hoogtepunten van de Show

  • Authentieke Vertolkingen: Syb en Maarten weten de unieke sound van Simon & Garfunkel perfect te vangen, met harmonieën die kippenvel bezorgen.
  • Bekende Hits: Geniet van klassiekers als “Mrs. Robinson,” “Scarborough Fair,” en “Cecilia,” die je meenemen naar de hoogtijdagen van de jaren ’60 en ’70.
  • Persoonlijke Verhalen: Naast de muziek delen Syb en Maarten ook anekdotes en verhalen over Simon & Garfunkel, wat een extra dimensie aan de avond geeft.

Waarom Je Dit Niet Mag Missen

Deze voorstelling is niet alleen een muzikaal feest, maar ook een emotionele reis door de rijke geschiedenis van een van de meest invloedrijke muzikale acts ooit. Of je nu een doorgewinterde fan bent of voor het eerst kennismaakt met de muziek van Simon & Garfunkel, The Best of Simon & Garfunkel met Syb van der Ploeg en Maarten Peters biedt voor iedereen iets bijzonders.

Over Syb van der Ploeg en Maarten Peters

Syb van der Ploeg is een van Nederlands meest gerespecteerde zangers, bekend van zijn tijd bij De Kast en zijn vele solo-optredens. Maarten Peters is een veelzijdige artiest met een lange carrière in de muziek, zowel als solozanger als in diverse bands en theaterproducties. Samen vormen ze een dynamisch duo dat garant staat voor een avond vol muzikale hoogstandjes.

Mis deze unieke kans niet om de magie van Simon & Garfunkel live te ervaren met Syb van der Ploeg en Maarten Peters. Boek nu je tickets op TheaterReserveringen.com en bereid je voor op een avond vol prachtige muziek en onvergetelijke momenten.

Contact

Voor meer informatie en reserveringen, bezoek TheaterReserveringen.com.

 

YouTube  

The Best of Simon & Garfunkel

  Info & Prijs

 

 

Wil je weten wanneer er nieuwe (Première) voorstellingen zijn, blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen. Abonneer je op onze Social-media pagina’s of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 

 

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens
uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken.


Lees onze privacyverklaring.

 

Weet waar je koopt

Laat een berichtje achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.