The BlueBirds – Theater voorstelling

BlueBirds

Tickets

The Bluebirds

Met Elske DeWall, Krystl en Rachèl Louise

 

Als trio hebben ze al vele festivals, clubs en theaters gezien. Ze stonden in het voorprogramma van Sting, verkochten Paradiso in een paar dagen uit en na een succesvolle eerste theatertour komen ze nu terug met een reprise.

Speelperiode;  maart 2020 t/m april 2020

 

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

Zangeressen Elske DeWall, Krystl en Rachèl Louise brengen een ode aan de mooiste americana en country songs. Drie powervrouwen die hun sporen individueel hebben verdiend in de Nederlandse muziekscene, besloten hun krachten te bundelen toen ze elkaars liefde voor countrymuziek ontdekten. En voilà, de formatie The BlueBirds was geboren.

Geïnspireerd door de hitserie ‘Nashville’ en het album ‘Trio’ van Dolly Parton, Linda Ronstadt & Emmylou Harris brengen The BlueBirds in intieme setting hun liedjes. Het publiek beleeft country klassiekers en minder bekende liedjes van artiesten als de Dixie Chicks, Alison Krauss, June Carter en Shania Twain. Ook eigen werk van het goed ontvangen debuutalbum ‘Sisters’ zal te horen zijn. Catchy, driestemmig en persoonlijk, zoals dat hoort in dit genre.

The BlueBirds; drie sterke persoonlijkheden met een eigen sound, vormen een bijzondere eenheid. Laat je verrassen door hun muzikaliteit, liefde voor muziek, plezier en verhalen.

Duur voorstelling: +- 110 minuten, inclusief pauze.

 

 

The Bluebirds

 

BlueBirds

 

weetwaarjekoopt

Reageer

Je email adres wordt verder niet getoond.